Ecolab Life Sciences Cleanrooms

Renrum

Ecolab Life Sciences støtter lægemiddelproducenter ved at levere omfattende og programbaserede tilgange til smittekontrol i renrum.

Vores end-to-end løsninger til renrum gør forskellige processer mere sikre for lægemiddelproducenter, reducerer risici og hjælper med at efterleve myndighedernes krav på området samtidig med at øge effektiviteten og holde omkostningerne nede.


ALCOHOLS FOR CLEANROOMS
Alkoholer til renrum

Udvalget af Klercides™ sterile og filtrerede alkoholer til renrum er ideelle til brug i rotation med andre Klercide™ produkter og er fremstillet på moderne fabrikker, der overholder principper for cGMP.

Disinfectant Being Used in Cleanroom Environment
Desinfektionsmidler, sporicider og biocider til renrum

Udvalget af Klercide™ produkter til hårde overflader i renrum, herunder desinfektionsmidler, sporicider og biocider, byder på en række produktformater og varianter, der hjælper med at kontrollere mikrobiel kontamination og bakteriesporer.

_

Manual Cleaning Product in Cleanroom
Løsninger til pletfjerning og rengøring i renrum

Koncentrerede løsninger klar til brug og kompatible med Ecolabs anvendelsesudstyr, som gør det muligt for områder med høj kvalitet at yde effektiv rengøring af hårde overflader og restfjerning.

Cleaning Equipment for Cleanrooms
Renrums rengøringsudstyr

Vores komplette løsninger til rengøring af renrum inkluderer en serie moppesystemer og rengøringsudstyr til hjælp med traditionelle, manuelle rengøringsprocesser i renrum.

_

POUCH AND MOP WIPES FOR CLEANROOMSMop with Cleanroom Mop Wipe and Three Bucket System
Pose og klude til renrum

Vi udbyder et stort udvalg af sterile, desinficerende og tørre klude til brug på hårde overflader i det kontrollerede miljø. Alle klude til renrum er gammabestrålede og sammensat af få partikler i et ikke-vævet eller 100 % polyestermateriale.

Bioquell Hydrogen Peroxide Vaper Biodecontamination Technology
Biodesinfektion af renrum

Ecolabs Bioquell Hydrogen Peroxide Vapor-teknologi hjælper med at gøre biodekontamineringen hurtig, effektiv og fri for produktaflejringer.

Sterishield™ Delivery System Spray
Sterishield™ Delivery System​​​​​​​ ( MSDS)

Det lukkede og validerede trigger spray-system, der er tilgængelig ved de fleste Ecolab produkter til renrum, er et effektivt rengørings- og desinfektionsprogram, som sikrer indholdets sterilitet ved brug.

Technical expertise from tech experts
Teknisk ekspertise fra brancheeksperter

Ecolabs Life Sciences-eksperter brænder for patientsikkerhed, kundetilfredshed og overholdelse af retningslinjerne. Vi tilbyder producenter partnerskab og tillid gennem opnåelige rengørings- og desinfektionsprogrammer.