Ecolab Life Sciences Cleanrooms

Renrum

Ecolab giver dig stedspecifikke rengørings- og desinfektionsprogrammer for at hjælpe med at håndtere risici og forbedre proceseffektiviteten for udvendige overflader af produktionsudstyr og renrum.

Vores end-to-end renrumsprodukter og -løsninger giver producenterne mulighed for at have sikrere processer, reducere risici, opfylde myndighedskrav, understøtte initiativer til overholdelse og realisere driftseffektivitet og omkostningsbesparelser.

Ecolab Life Sciences støtter lægemiddelproducenter ved at levere en omfattende
og programbaseret tilgang til smittekontrol i renrum.

Fremhævede løsninger til renrum

Ecolab Bioquell: efficient and versatile decontamination

Opdag vores Bioquell-teknologi

Bioquells tjenester og løsninger til dekontamination giver dig mulighed for at forbedre produktsikkerheden, opfylde krav fra myndigheder og til overholdelse, og opnå maksimal operationel effektivitet.
Scientist swabbing petri dish - Ecolab's Validex Program

Banebrydende med en global standard: Ecolabs Validex™-program

Validex™ gør det muligt for slutbrugere at bruge disse data som en udvidelse af deres egne valideringsdata, hvilket minimerer omkostningerne og ressourcerne, der kræves til deres egne effektivitetsstudier. Denne harmoniserede 'One Method' kan give virksomheder en platform, der kan overføres til at opnå replikerbare resultater mellem laboratorier og mellem lande.

Produktionskapacitet i renrum

Tag et kig på Ecolabs Life Sciences' produktionsfacilitet i Greensboro, NC.

Ecolab leverer rengørings- og desinfektionsprodukter til farmaceutiske kunder over hele verden, der er fremstillet i renrum til renrum.


Global teknisk ekspertise

Et Ecolab-partnerskab giver adgang til erfarne tekniske eksperter, som vil levere vedvarende overholdelse og operationel ekspertise. Vi arbejder tæt sammen med dygtige tekniske teams for at tackle unikke udfordringer og levere den bedste service og løsninger til at levere produktsikkerhed og kvalitet samt produktivitet og overholdelse af lovgivning.

Technician Icon

Støtte til rengørings- og desinfektionsvalidering

Magnifying glass icon

Gennemgang af anlæg af IRCA-akkrediterede SMV'er

Ecolab Life Sciences tekniske eksperter
Magnifying glass with gear icon

Regulatorisk og videnskabelig indsigt


Relaterede renrumsløsninger

Lær mere om, hvordan Ecolabs renrumsløsninger kan hjælpe dit anlæg med at producere sikre og kompatible produkter, der overgår de gældende standarder for patientsikkerhed, målbart forbedrer driftseffektiviteten og hjælper med at nå bæredygtighedsmål.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.


Life Sciences indblik

Lær mere om Ecolabs rolle på renrumsmarkedet.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen artikler

Se alle artikler om Life Sciences Insights