1. Hjem
  2. Om os
  3. Lederskab
  4. Christophe Beck
Christophe Beck

Christophe Beck

Christophe Beck er direktør og COO i Ecolab Inc.

Christophe Beck er direktør og COO i Ecolab Inc., som er den globale leder inden for vand-, hygiejne- samt energiteknologier og services, der beskytter mennesker og livsnødvendige ressourcer.

Før han blev udnævt til direktør og COO i 2019, havde Beck adskillige lederstillinger i direktioner herunder vicedirektør og direktør for Ecolab's Global Industrial Group, vicedirektør og direktør for Nalco Water – en Ecolab virksomhed – samt vicedirektør og direktør for International Regions.

Før det var Beck vicedirektør og direktør for Global Integration og havde ansvaret for sammenlægningen mellem Ecolab og Nalco. Hans tidligere roller i Ecolab inkluderer vicedirektør for Institutional Sector, senior vicedirektør og administrerende direktør for Institutional Foodservice - North America samt senior vicedirektør for Corporate Marketing and Strategy.

Før han kom til Ecolab i 2007, var Beck en højtstående leder hos Nestlé i 16 år, hvor han drev store regionale og globale virksomheder i adskillige regioner, inden han blev leder for salg i Europa på koncernbasis. Tidligere i hans karriere har han arbejdet på et rumfærgeprojekt for Den Europæiske Rumorganisation.

I 2006 blev Beck udnævt som en Young Global Leader af Det Verdensøkonomiske Forum pga. hans resultater med og engagement i at forme en bedre verden.

Beck er uddannet ingeniør fra Det Statslige Schweiziske Teknologiske Institut. Han er også en del af instituttets strategiske advisory board.

 

Få kontakt med Christophe Beck på sociale medier:

LinkedIn icons

En klog metode for virksomheder til at håndtere vandmangel

Som en anerkendelse af World Water Day (verdensdag for vand) deler Ecolabs direktør og COO Christophe Beck sine tanker om, hvordan industrien kan hjælpe med at håndtere vand på en mere bæredygtig måde.

The Circulars 2019

Ecolabs direktør og COO Christophe Beck deler sine tanker om den cirkulære økonomi som en del af sit engagement i The Circulars, som er et initiativ under Det Verdensøkonomiske Forum og Forum of Young Global Leaders (forum for unge globale ledere).

Relaterede perspektiver

Our search returned no results.