Christophe Beck

Christophe Beck

Christophe Beck er Bestyrelsesformand og Chief Executive Officer for Ecolab Inc.

 

 

Christophe Beck er bestyrelsesformand og Chief Executive Officer for Ecolab Inc., verdensførende inden for vand, hygiejne og infektionsforebyggende løsninger, der beskytter mennesker og vitale ressourcer.
 
Før han blev bestyrelsesformand og Chief Executive Officer d. 1. januar 2021, var Beck bestyrelsesformand og Chief Operating Officer hos Ecolab.
 
Beck har besiddet flere seniorlederroller hos Ecolab, inklusiv Executive Vice President og President of the Global Industrial Group; Executive Vice President og President of Nalco Water, et selskab under Ecolab; og Executive Vice President og President of International Regions. 
 
Tidligere var Beck Executive Vice President og President of Global Integration med ansvar for integreringen af Nalco efter Ecolabs opkøb af virksomheden i 2011. Hans tidligere roller hos Ecolab inkluderer Executive Vice President, Institutional Sector; Senior Vice President og General Manager, Institutional Foodservice - North America; og Senior Vice President, Corporate Marketing og Strategy.
 
Før han kom til Ecolab i 2007 var Beck højtstående chef i Nestlé i 16 år, hvor han stod i spidsen for flere af koncernens store virksomheder. Tidligere i hans karriere har han arbejdet på et rumfærgeprojekt for Den Europæiske Rumorganisation.
 
I 2006 blev Beck udnævt som en Young Global Leader af Det Verdensøkonomiske Forum pga. hans resultater med og engagement i at forme en bedre verden.
 
Beck er uddannet Civilingeniør fra Det Teknologiske Institut i Schweiz og sidder også i institutionens strategiske advisory board. Han sidder også i bestyrelsen i The Saint Paul & Minnesota Foundation.
 

Mød Christophe Beck på de sociale medier:

Mere fra Christophe Beck

CropHongKong
En klog metode for virksomheder til at håndtere vandmangel

Som en anerkendelse af World Water Day (verdensdag for vand) deler Ecolabs direktør og COO Christophe Beck sine tanker om, hvordan industrien kan hjælpe med at håndtere vand på en mere bæredygtig måde.

Christophe Beck taler om, hvordan man kan genopbygge tilliden efter COVID-19-pandemien
I et interview med Ryan Heath fra POLITICO til World Strategic Forum, taler Christophe Beck om, hvordan Ecolab har arbejdet på at genopbygge tilliden og støtte vores medarbejdere, kunder og aktionærer under en global sundhedskrise.

Relaterede perspektiver