1. Hjem
  2. Om os
  3. Lederskab
  4. Douglas M. Baker, Jr.
Doug Baker Ecolab

Douglas M. Baker, Jr.

Doug Baker er bestyrelsesformand og CEO hos Ecolab Inc. Baker begyndte hans karriere hos Ecolab i 1989, og har arbejdet i mange forskellige roller inden for markedsføring, salg og ledelsen i både USA og Europa. I juli 2004 blev Baker udnævnt til direktør og CEO, og i maj 2006 blev han også udnævnt til bestyrelsesformand.

Doug Baker er bestyrelsesformand og CEO for Ecolab Inc., den globale leder inden for teknologi og tjenester omkring vand, hygiejne og energi, der beskytter mennesker og vigtige ressourcer.

Ecolab lå for nyligt nr. #7 på Corporate Responsibilitys liste over 'Best Corporate Citizens' og nr. #17 på Barrons liste over mest bæredygtige virksomheder. Virksomheden optræder jævnligt på Fortunes liste over verdens mest beundrede virksomheder og har været udnævt til Ethisphere's liste over verdens mest etiske virksomheder i 14 år i træk.

Baker blev ansat hos Ecolab i 1989, efter at have arbejdet i brand-ledelsen hos Procter & Gamble. Hos Ecolab har han haft mange roller inden for markedsføring og ledelse i både USA og Europa inden han blev udnævnt til direktør og CEO i juli, 2004. I maj 2006 kunne Baker tilføje Bestyrelsesformand til sine mange gøremål.

Udover sine ansvarsområder i Ecolab, sidder Baker også i bestyrelsen i Target Corporation, hovedbestyrelsen i The National Association of Manufacturers og i bestyrelsen i Mayo Clinic. Han er trustee emeritus i National Restaurant Association Educational Foundation, medlem af Encouraging Corporate Philanthropy (CECP) og er involveret i en række lokale initiativer i Minneapolis-St. Paul området (i USA).

Baker modtog en universitetsgrad i engelsk fra College of the Holy Cross i Worcester, Mass., og tjener på universitetets bestyrelse.

Mød Doug Baker på sociale medier:

Ecolab at Pride parade

Huffpost Blog: 5 strategier til at skabe inkluderende virksomhedskultur med høj diversitet

Som en anerkendelse af et-årsdagen for CEO Action for Diversity & Inclusion-tilsagnet deler Ecolab's bestyrelsesformand og CEO Doug Baker fem strategier, som virksomheden har anvendt, til at skabe et mere alsidigt og vidtfavnende arbejdsmiljø. Læs Baker's blog på HuffPost.

World Environment Day logo

LinkedIn Blog: Når det gælder bæredygtighed, skal du sigte højt, eller slet ikke

For Ecolab's bestyrelsesformand og CEO Doug Baker gælder det, at når det drejer sig om driftsmæssig bæredygtighed skal du enten sigte højt, eller slet ikke. Vær ambitiøs under målsætningen, skriver Baker, og selv om du ikke når dine mål, vil du stadig vinde - og det vil vores planet også. Læs Baker's World Environment Day blog på LinkedIn.

Doug Baker taler om vandforvaltning på CNBS' Squawk Box

Ecolabs bestyrelsesformand og CEO Doug Baker talte på CNBC's Squawk Box, hvor han diskuterede vandforbrug og Ecolabs arbejde for at reducere industriel vandforbrug i hele verden.

Doug Baker på CBN TV

Ecolab's bestyrelsesformand og CEO Doug Baker var fornylig på CNB TV (Kina) nyhedsprogrammet CEO on CEO. CEO & Editor-in-Chief for China Business Network og Baker diskuterede Ecolab's mission, initiativer inden for vand- og fødevaresikkerhed og planer for vækst på det kinesiske marked.

Relaterede perspektiver