1. Hjem
  2. Om os
  3. Lederskab
  4. Douglas M. Baker, Jr.
Doug Baker Ecolab

Douglas M. Baker, Jr.

Doug Baker er bestyrelsesformand og CEO hos Ecolab Inc. Baker begyndte hans karriere hos Ecolab i 1989, og har arbejdet i mange forskellige roller inden for markedsføring, salg og ledelsen i både USA og Europa. I juli 2004 blev Baker udnævnt til direktør og CEO, og i maj 2006 blev han også udnævnt til bestyrelsesformand.

Doug Baker er bestyrelsesformand og CEO for Ecolab Inc., den globale leder inden for teknologi og tjenester omkring vand, hygiejne og energi, der beskytter mennesker og vigtige ressourcer.

Ecolab var fornylig nr. 2 på Newsweeks årlige grønne rangliste, nr. 8 på Corporate Responsibilitys (Virksomhedsansvar) liste over de bedste virksomhedsborgere og nr. 26 på Barrons liste over de mest bæredygtige virksomheder. Virksomheden optræder jævnligt på Fortunes liste over verdens mest beundrede virksomheder og har været udnævt til Ethisphere's liste over verdens mest etiske virksomheder i 13 år i træk.

Baker blev ansat hos Ecolab i 1989, efter at have arbejdet i brand-ledelsen hos Procter & Gamble. Hos Ecolab har han haft mange roller inden for markedsføring og ledelse i både USA og Europa inden han blev udnævnt til direktør og CEO i juli, 2004. I maj 2006 kunne Baker tilføje Bestyrelsesformand til sine mange gøremål.

Udover hans ansvarsområder i Ecolab er Baker en del af bestyrelsen i Target Corporation, og han sidder i hovedbestyrelsen i National Association of Manufacturers (amerikansk brancheforening for produktionsvirksomheder). Han er trustee emeritus i National Restaurant Association Educational Foundation, medlem af Encouraging Corporate Philanthropy (CECP) og er involveret i en række lokale initiativer i Minneapolis-St. Paul området (i USA).

Baker modtog en universitetsgrad i engelsk fra College of the Holy Cross i Worcester, Mass., og tjener på universitetets bestyrelse.

Ecolab er en betroet partner med sine næsten tre millioner kundelokaliteter. Med en årlig omsætning på 15 milliarder USD og 49,000 medarbejdere leverer Ecolab omfattende løsninger, datadreven viden og service på stedet for at fremme fødevaresikkerheden, opretholde rene omgivelser, optimere brugen af vand og energi og forbedre den driftsmæssige effektivitet for kunder inden for fødevarebranchen, sundhedsvæsenet, energibranchen, hotelbranchen og industrimarkeder i mere end 170 lande i hele verden.

Mød Doug Baker på sociale medier:

Twitter icon     LinkedIn icons

Ecolab at Pride parade
HUFFPOST BLOG: 5 STRATEGIER TIL AT SKABE EN ALSIDIG OG VIDTFAVNENDE VIRKSOMHED

Som en anerkendelse af et-årsdagen for CEO Action for Diversity & Inclusion-tilsagnet deler Ecolab's bestyrelsesformand og CEO Doug Baker fem strategier, som virksomheden har anvendt, til at skabe et mere alsidigt og vidtfavnende arbejdsmiljø. Læs Baker's blog på HuffPost.

World Environment Day logo
LINKEDIN BLOG: NÅR DET GÆLDER MÅL FOR BÆREDYGTIGHED SKAL DU SIGTE HØJT, ELLER SLET IKKE
For Ecolab's bestyrelsesformand og CEO Doug Baker gælder det, at når det drejer sig om driftsmæssig bæredygtighed skal du enten sigte højt, eller slet ikke. Vær ambitiøs under målsætningen, skriver Baker, og selv om du ikke når dine mål, vil du stadig vinde - og det vil vores planet også. Læs Baker's World Environment Day blog på LinkedIn.
doug Baker taler om vandforvaltning på cnbc's squawk box

Ecolabs bestyrelsesformand og CEO Doug Baker talte på CNBC's Squawk Box, hvor han diskuterede vandforbrug og Ecolabs arbejde for at reducere industriel vandforbrug i hele verden.

Doug Baker på CBN TV
Ecolab's bestyrelsesformand og CEO Doug Baker var fornylig på CNB TV (Kina) nyhedsprogrammet CEO on CEO. CEO & Editor-in-Chief for China Business Network og Baker diskuterede Ecolab's mission, initiativer inden for vand- og fødevaresikkerhed og planer for vækst på det kinesiske marked.

Relaterede perspektiver

Our search returned no results.