Indsigt i håndhygiejne under COVID-19

David Keen, direktør for farmaceutisk mikrobiologi for Ecolab Life Sciences, deler sin indsigt om vigtigheden af ​​håndvask under denne pandemi, og hvordan budskabet giver genklang vidt og bredt.

Ecolab | Handwashing Insights from COVID-19

Er der nogen positive fordele, vi kan forestille os ved den nuværende COVID-19 pandemi? Klimaændringer og luftkvalitet er indlysende emner, men hvad med i vores branche? Det er glædeligt at se at både eksperter inden for folkesundhed, politikere og industrieksperter som Ecolab er enige i forhold til vigtigheden af ​​håndvask. Kombineret med social afstand er dette langt den bedste chance for at beskytte os mod spredning af virussen.

Jeg måtte for nylig besøge et offentligt toilet. For første gang i mit liv var jeg vidne til mænd, der stod i kø for at bruge vasken til håndvask. Hvis ikke det er tegn på fremskridt og en besked, der høres, ved jeg ikke, hvad der er? Hvis bedre personlig hygiejne på globalt plan er indlejret mentalt, vil dette smitte af på alle former for forretning. Den farmaceutiske industri overholder allerede strenge teknikker for håndvask som en del af sikkerheden omkring at fremstille sikre produkter. Teknikkerne for effektiv håndvask, der allerede er forankret i de farmaceutiske og offentlige NHS-sektorer, overtages nu af offentligheden i et forsøg på at reducere virkningen af ​​denne pandemi. Der er også erfaringer opsamlet fra denne industri i forhold til praksis med god overfladedesinfektion.

Fra begyndelsen har Ecolab oplyst, at håndvask er den første forsvarslinje. Som mikrobiolog bifalder jeg tilgangen med at sætte videnskab før profit. Mens verden åbenbart åbenbart er gået amok med alkoholgeler, gør det at prioritere de større perspektiver mig glad at for at arbejde for Ecolab.

Det, der er glædeligt at se, er den koordinerede besked på nyhederne, fra regeringen og endda dele (ikke alle) af sociale medier. Som mikrobiolog, der arbejder i branchen, er det positivt at se, at politikere, sundhedspersonale, eksperter inden for branchen og lignende er enige om den samme besked. Vask hænder først og fremmest! Kan du ikke det, så find et alkoholholdigt hånddesinfektionsmiddel. Jeg har endda set Ecolabs træningspiktogrammer til korrekt håndvask på internationale nyhedskanaler. Hvis dette ikke hjælper med at forbedre håndvask, ved jeg ikke, hvad der gør.

Ecolab Life Sciences Insight Articles

Life Sciences

David er farmaceutisk mikrobiolog med alsidig erfaring fra medicinalindustrien, inklusive den primære og sekundære produktion, sterile og ikke-sterile doseringsformer, for FMCG, CMO og klinisk prøveproduktion.

Relaterede artikler om renrum