1. Hjem
  2. Interclean 2020

Interclean 2020

Amsterdam

|

Sted: RAI Amsterdam, hal 1 stand 01.131

Fra d. 12-15 maj 2020 slår RAI, Amsterdam dørene op til Interclean, europas største messe inden for rengøringsudstyr, og samler dermed verdens førende rengøringseksperter under samme tag. Interclean er et anerkendt navn blandt rengøringsfirmaer, distributører og rengøringsprofesionelle, og lykkes år efter år med at tiltrække besøgende fra hele verden. 

Ecolab vil igen være at finde på messen, hvor vi fremviser vores innovative rengørings- og hygiejneprodukter og løsninger, som hjælper rengøringsspecialister med at levere rent vand, sikre fødevarer, vedvarende energi og sunde miljøer.

Klik på knappen nedenfor for at registrere dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores stand og sammen finde ud af, hvilke gode løsninger, der kan optimere din rengøringsydelse.

Image of Interclean and Ecolab logo on blue background

Finder løsninger på
verdens største udfordringer

pillars_water Rent vand pillars_food sikker mad pillars_energy vedvarende energi pillars_environment sunde miljøer

Optimér din rengøringsydelse med Ecolab

MAXX2_550x310
Overflade-rengøring med MAXX2

MAXX2-serien tager højde for alle de væsentligste udfordringer inden for rengøring og forbedrer sikkerheden for din største investering og aktiv — dine ansatte.

Washing hands under faucet
Håndvask med Nexa

At vaske hænder er et af de vigtigste trin mod at forebygge spredning af infektioner og fødevarebårne sygdomme og holde dine ansatte, gæster og arbejdsmiljø sunde og raske. 

Impact that Matters product sustainability image
Tiltag, der gør nytte

Hos Ecolab er bæredygtighed en integreret del af alt, hvad vi gør. Vi hjælper virksomheder over hele verden med at opnå fantastiske resultater og samtidig minimere de miljømæssige og sociale påvirkninger. 

550x310_Dashboardreporting
Lær hvordan Ecolab kan hjælpe

Ecolab er en troværdig verdensomspændende samarbejdspartner. Vi beskytter de steder og områder, hvor mennesker spiser, sover, arbejder, leger og bliver raske.

Vi tilbyder en lang række løsninger, som er særligt designede til at hjælpe dig med at levere den rengøring, som er god for din forretning. Har du brug for hjælp inden for disse områder, vil vi opfordre dig til at kontakte en af vores salgsrepræsentanter.

Lignende rengøringsløsninger

Our search returned no results.