1. Hjem
  2. Ekspertise og innovation
  3. Vedvarende energi

Støtter innovativ og bæredygtig energiproduktion

Hvorfor er energibevarelse og -produktion vigtig?

Det anslås, at verdens behov for energi stiger med 30 procent i løbet af de næste tyve år. På grund af det stigende behov vil virksomheder have brug for mere effektivt energiforbrug for at bevare begrænsede ressourcer og forbedre driftsmæssig effektivitet samt sænke omkostninger. Ecolab anvender innovative energiløsninger og services, som tager højde for det store billede — energibevarelse, effektivitet og slutresultat — til at hjælpe kunder med at nå deres energimål.

Forbedring af industriel energieffektivitet

Vi arbejder for at forbedre energieffektivitet for virksomheder, der står over for komplekse industrielle udfordringer med energistyring – fra hoteller til oliefelter. Vores energiserviceforretning leverer branchens mest omfattende optimerede og teknologisk avancerede løsninger til proces, produktion og vandbehandlingsløsninger til den globale upstream og downstream råolieindustri samt den petrokemiske industri. I 2017 hjalp vi kunder med at spare mere end 12 billioner BTU'er af energi, generere 20 % af verdens energi og reducere vand- og energifodaftryk på 40 % af verdens råolieproduktion. Vi hjælper også den største hotelvirksomhed i verden med at nå ambitiøse mål inden for bæredygtighed – herunder at reducere kulstofintensiteten med 30 procent.

Innovative energiteknologier

Vores energiteknologier giver vedvarende overvågning og øjeblikkelig respons på forandringer i systemet, hvilket forbedrer et systems pålidelighed og præstation, det reducerer i høj grad vandforbrug og forøger energieffektivitet.

 

Team supporting abundant energy

Energiløsninger — Succeshistorier

Læs beretninger af, hvordan vores innovative energibevarelsesservices og løsninger har hjulpet virksomheder med at forbedre deres industrielle energistyring til at minimere omkostninger, produktionstid og spild.

Our search returned no results.

Innovative energiløsninger

Udforsk vores innovative energiløsninger, som hjælper virksomheder med effektivt at producere mere energi, eller spare energi, hvilket resulterer i mere bæredygtig drift. 

Our search returned no results.

Videoer om energiteknologi

Se videoer om fremtidens innovationer inden for energi, og hvordan vi løser komplekse udfordringer på verdens hårdeste energifronter.

Taking Energy Further™

Nalco Champion leverer målrettede specialkemikalier, tjenester og teknologier, der kan optimere driftsoperationer inden for opstrøms, midtstrøms og nedstrøms olie og gas, og vi er fast besluttede på at hjælpe jer med at nå jeres mål. Vi retter os efter vores værdier - nå vores mål, gør det rette, udfordre os selv, arbejde sammen, gøre en forskel - og gøre det hele med sikkerheden i mente.

Refined Knowledge powered by ECOLAB3D™

Refined Knowledge Powered by ECOLAB3D™ handler om konvergensen af datakilder på ét sikkert sted, så du har fuld synlighed uden fortilfælde i dit raffinaderi og din petrokemiske drift.

Innovative energiløsninger

Find ud af, hvordan vores bæredygtige energiløsninger hjælper virksomheder med at løse komplekse industrielle udfordringer inden for energistyring – fra rørledninger og industrielle varmtvandsbeholdere til vaskerier og opvaskemaskiner.

Our search returned no results.