1. Hjem
  2. Ekspertise og innovation
  3. Vedvarende energi

Støtte til bæredygtig energiproduktion

Hvorfor er energibevarelse og -produktion vigtig?

Det anslås, at verdens behov for energi stiger med 30 procent i løbet af de næste tyve år. På grund af det stigende behov vil virksomheder have brug for mere effektivt energiforbrug for at bevare begrænsede ressourcer og forbedre driftsmæssig effektivitet samt sænke omkostninger. Ecolab anvender innovative teknologier til energibevarelse for at hjælpe kunder med at nå deres energimål.

Forbedring af industriel energieffektivitet

Vi arbejder for at forbedre energieffektivitet for virksomheder, der står over for komplekse industrielle udfordringer med energistyring – fra hoteller til oliefelter. Vores energiserviceforretning leverer branchens mest omfattende optimerede og teknologisk avancerede løsninger til proces, produktion og vandbehandlingsløsninger til den globale upstream og downstream råolieindustri samt den petrokemiske industri. I 2017 hjalp vi kunder med at spare mere end 12 billioner BTU'er af energi, generere 20 % af verdens energi og reducere vand- og energifodaftryk på 40 % af verdens råolieproduktion. Vi hjælper også den største hotelvirksomhed i verden med at nå ambitiøse mål inden for bæredygtighed – herunder at reducere kulstofintensiteten med 30 procent.

Innovative energiteknologier

Vores energiteknologier giver vedvarende overvågning og øjeblikkelig respons på forandringer i systemet, hvilket forbedrer et systems pålidelighed og præstation, det reducerer i høj grad vandforbrug og forøger energieffektivitet.

 

Team supporting abundant energy

Succeshistorier om energiteknologi

Læs beretninger om, hvordan vores teknologi og løsninger til energibevarelse har hjulpet virksomheder med at forbedre deres industrielle energistyring, så de kunne reducere omkostninger, produktionstid og affald.

Our search returned no results.

Innovationer inden for energiteknologi

Udforsk vores innovationer inden for energi, som hjælper virksomheder med effektivt at producere mere energi eller spare energi, hvilket resulterer i mere bæredygtige forretninger.

Our search returned no results.

Videoer om energiteknologi

Se videoer om fremtidens innovationer inden for energi, og hvordan vi løser komplekse udfordringer på verdens hårdeste energifronter.

Taking Energy Further™

Nalco Champion leverer målrettede specialkemikalier, services og teknologier, der hjælper med at optimere upstream, midstream og downstream olie- og gasanlæg, og vi deler et urokkeligt engagement med at hjælpe jer med at nå jeres mål. Vi retter os efter vores værdier - nå vores mål, gør det rette, udfordre os selv, arbejde sammen, gøre en forskel - og gøre det hele med sikkerheden i mente.

Refined Knowledge powered by ECOLAB3D™

Refined Knowledge Powered by ECOLAB3D™ handler om konvergensen af datakilder på ét sikkert sted, så du har fuld synlighed uden fortilfælde i dit raffinaderi og din petrokemiske drift.

Løsninger inden for energiteknologi

Find ud af, hvordan vores bæredygtige energiløsninger hjælper virksomheder med at løse komplekse industrielle udfordringer inden for energistyring – fra rørledninger og industrielle varmtvandsbeholdere til vaskerier og opvaskemaskiner.

Our search returned no results.