Vores vision for rent vand

Intet i denne verden sker uden vand.

Vand er afgørende i vores dagligdag, både for individer og industrier. Uanset om vi skal producere varer til rengøring af faciliteter for tilberedelse og beskyttelse af madvarer, skal vi bruge vand. Men overalt i verden oplever vi udfordringer med vandreserver hver dag, fra mangel til skiftende vejrforhold. Klimaforandringerne forværrer disse problemer.

Får vandet til at arbejde for vores samarbejdspartnere

Over hele verden i hver en industri, sætter virksomheder ambitiøse mål for at spare på vand. Ecolab hjælper vores samarbejdspartnere med at nå deres mål med innovative teknologier og kemier,  realtidsdata, overvågning og ekspertservice. Efterhånden som vores samarbejdspartnere minimerer, genbruger og genanvender vandressourcerne, sænker de deres påvirkning på miljøet, øger deres operationelle effektivitet og reducerer vand- og energiforbruget, samt omkostninger.

Administrerer vand til verden i morgen

Smart vandforvaltning understøtter modstandsdygtige virksomheder og samfund. Det minimerer energiforbrug og udledning af drivhusgasser. Det hjælper virksomheder med at skabe bæredygtig vækst for blomstrende samfund. Uanset hvad vi har brug for til at skabe morgendagens samfund, kræver det først og fremmest vand.

 

Water Resilience Coalition image
Sammen om at beskytte vores vandressourcer

I anledningen af Vandets dag annoncerede Ecolab sit medlemskab af den nye Water Resilience Coalition, et industridrevet tiltag foranlediget af FN's CEO Water Mandate under Global Compact-initiativet. Koalitionen arbejder for at få den globale vand-stress øverst på virksomhedernes dagsorden og bevare verdens drikkevandsressourcer gennem samlede tiltag med hensyn til bassiner til vand-stress og andre ambitiøse, målbare forpligtelser.

Deltagende virksomheder forpligter sig til at samarbejde om at nå mål, der handler om:

  • En ren positiv vandpåvirkning
  • Produktionsprocesser der sparer på vand
  • At hæve ambitionen om at styrke vands modstandsdygtighed gennem offentlige og private tiltag  

Hvordan vi skaber fremdrift

Vi arbejder aktivt på at forbedre brugen af rene vandressourcer i vores egen drift og inden for de vandskel, som vi opererer i. Eksempler på vores vandforvaltning inkluderer:
WRMdotcomfeature
Vandrisiko monetizer

Vandrisiko monetizer giver praktiske oplysninger for at hjælpe virksomheder med at forstå vandrelaterede risici og kvantificere risici i et økonomisk perspektiv.

Smart Water Navigator logo water conservation goals
Smart vandnavigator

Der er mange virksomheder, der har mål omkring reduktion af vandforbruget, men det er de færreste der ved, hvordan de realiserer dem. Ecolab's Smart vandnavigator er et praktisk, online værktøj, der løser dette problem - facilitet efter facilitet.

Taicang_Images_AerialLandscape.tif
Vandforvaltning på vores faciliteter

Lær mere om certificering og medlemsskab af vores Alliance for Water Stewardship.

Hvordan vi kan samarbejde

Virkningsfulde samarbejder

Løsninger og indsigter, som skaber bæredygtige resultater.

2018 Corporate Sustainability Report ADM facility external image
Vi hjælper ADM med at spare 2,3 milliarder gallons vand

Gennem sit partnerskab med Ecolab har ADM reduceret sine driftsomkostninger samtidig med at de bevarer naturlige ressourcer, som vand og energi.

Ford and Nalco Water
Ford: På vej mod store vandbesparelser med smart teknologi

Ford ønskede at forbedre effektiviteten og reducere vandforbruget på samlefabrikken i Chicago og samarbejdede med Nalco Water.

2018 Corporate Sustainability Report Hilton hotel image
Vi hjælper Hilton med at minimere deres miljømæssige fodaftryk

Ecolab har samarbejdet med Hilton-ejendomme rundt omkring i verden i mange forskellige kapaciteter for at i fællesskab fremme bæredygtige besparelser, samtidig med at præstationen forbedres, og gæsternes tilfredsstillelse sikres.

Vores ekspertise inden for rent vand i aktion

eROIpng01
EKSPONENTIEL VÆRDI

Vores løsninger hjælper kunder med at opnå ambitiøse forretnings- og miljømæssige mål. Vedvarende forandringer accelereres, når de økonomiske og miljømæssige fordele går hånd i hånd.

Water University by Nalco Water, logo
Water University

Nalco Water har skabt et omfattende program med en række uddannelsesmæssige ressourcer, herunder e-læring og praktisk operatørtræning i et nyt, teknologisk uddannelsesmiljø på vores Naperville universitet.

Emilio Tentuta, VP corporate sustainability, water resource expert
Vandeksperter

Vores vandeksperter udvikler løsninger for sikkerhed og succes på tværs af alle vores virksomheder, og når kunder over hele verden.

Videoer om teknologier til rent vand

Se videoer, som demonstrerer Ecolabs dedikerede indsats for adgang til rent vand. 

Rent vand for fremtidige generationer

Se med, når John Holden fra den nationalt syndikerede serie “Earth” på Discovery Channel besøger Naperville, Illinois for at undersøge, hvordan Nalco Water hjælper virksomheder med at spare vand til vores planet.

Ecolabs værdier i fuld sving

For de fleste elever inkluderer skoletasken et par blyanter og bøger. Men på en skole i Cebu, Filippinerne skal hver elev medbringe en gallon vand - hver dag. Jimmy Espos, en ingeniør fra Nalco Water, mente ikke, at adgang til vand skulle være noget, elever skal bekymre sig om - så han fandt en løsning.

Mål for vandbeskyttelse

Ecolabs dedikerede indsats for beskyttelse af rent vand inkluderer at sætte ambitiøse mål.

Water Footprint
Reducere vores eget vand-fodaftryk

Vi har forpligtet os til at reducere vandforbruget i vores egen drift. Vi har sparet millionvis af gallon vand på tværs af vores faciliteter ved at implementere et innovativt program, der er udviklet til at spare vand, energi og spildevand og samtidig forlænge vores udstyrs levetid.

Teknologi og løsninger til rent vand

Lær hvordan Ecolab tilbyder teknologi til rent vand og hjælper kunder med at spare vand for at øge den operationelle effektivitet, reducere driftsomkostninger, sænke det miljømæssige fodaftryk, beskytte den offentlige sundhed og sikkerhed og forlænge udstyrets levetid.

Our search returned no results.