Asheesh Kumar Agrawal

Asheesh Kumar Agrawal

KVALIFIKATIONER:

  • Master i naturvidenskab (med speciale i organisk kemi)
  • IRCA-certificeret chefauditør – FSMS 1S0-22K, IQMS
  • +23 års erfaring i Q.A, fødevaresikkerhed, specialrengøringsmidler, CIPCIP (Clean in Place)-COP COP-løsninger (Cleaning out of Place) og hygiejne i fødevare-, drikkevare- og personlig plejeindustrien
  • Ekspert – IQMS – 9001: Fødevaresikkerhed, rengøring og hygiejne, CIP-COP og vandbehandling

Asheesh Kumar Agrawal
Global Technical Manager

Asheesh er ekspert i CIP- og COP-processer, anlægsvurdering, GMP-indsigter, rengøringsvalidering, optimering af CIP-processer og træning og oplæring på stedet. Som global teknisk konsulent er Asheesh yderst erfaren inden for udvikling af sikker CIP-validerings og optimeringsprogrammer, identifikation af smitterisici grundet anlægsdesign, personale, maskiner og metoder.

Asheesh har mere end 23 års erfaring inden for revision, træning, kvalitet og overholdelse af reglerne indenfor fødevaresikkerhed, rengøring og hygiejne, CIP-COP og vandbehandling og har oparbejdet stor viden inden for alle områder.

I løbet af sin karriere har Asheesh med stor succes implementeret pålidelige rengørings- og hygiejnesystemer og implementering af interne værktøjer (QMS) til at skabe forbedringer på tværs af forsyningskæden. Han har også grundlæggende praktisk erfaring med administration og procesoptimering, testning og kalibrering af mange laboratorieinstrumenter.

Asheesh er velbevandret i at samarbejde med adskillelige styrelser og myndigheder inklusive PCB, BIS, FDA and FSSAI. I sin nuværende rolle giver Asheesh teknisk support til salgs- og ingeniørteams og hjælper dem med at udrulle tekniske projekter, nye produktlanceringer, fejlfinding og vedligeholde deres eksisterende anvendelser.