1. Hjem
  2. Ekspertise og innovation
  3. Sikker mad

Ecolabs vejledning om ny coronavirus (COVID-19)

Ecolab følger udbruddet af coronavirus (COVID-19) tæt og giver vejledning om, hvordan man kan minimere smitterisikoen.

Klik her for yderligere information.

Sikker mad er livsnødvendigt

Hvorfor er fødevaresikkerhed vigtigt?

I dag strækker fødevareforsyningskæden sig over grænser og oceaner. Som den vokser sig længere og mere kompleks stiger behovet for korrekt fødevarehygiejne samt forebyggelse af fødevarebårne sygdomme. For at sørge for sikker mad, sigter virksomheder over hele verden efter at implementere proaktive og effektive fødevaresikre løsninger fra jord til bord – Ecolab kan hjælpe dem med at finde de rigtige løsninger.

Sikker madproduktion

Ecolab understøtter vores kunders forpligtelse til at sikre fødevaresikkerheden ved at levere effektive og innovative fødevaresikkerhedsløsninger, services og ekspertise, som reducerer fødevarebårne patogener, forbedrer madens renhed og hygiejne, og holder fødevarerne sikre på fabrikker, restauranter og cateringsteder samt virksomheder i detailleddet, der sælger fødevarer.

Innovative teknologier til fødevaresikkerhed

Vores innovative løsninger til fødevaresikkerhed giver vores kunder mulighed for at være mere strategiske og proaktive. Ved at anvende datamonitorering og tidstro handlingsrettet viden kan de beskytte sig mod udfordringer med fødevarehygiejne og samtidig forbedre produktkvalitet og forøge driftshastigheden.

 

fruit in boxes_image.psd

Succeshistorier om fødevaresikkerhedsteknologi

Lær hvordan Ecolab samarbejder med kunder i fødevareindustrien om at forebygge fødevarebårne sygdomme med vores hygiejne og fødevaresikkerhedsløsninger.

Our search returned no results.

Innovative fødevaresikkerhedsløsninger

Udforsk vores teknologier og innovationer inden for fødevaresikkerhed, som kan hjælpe jeres organisation med at få kontrol over risici for fødevaresikkerheden og indfri behov for fødevarehygiejne.

Our search returned no results.

Perspektiver for fødevaresikkerhed

Lær mere fra vores eksperter og ledere om, hvordan Ecolab adresserer de aktuelle og fremtidige fødevaresikkerhedsbekymringer for jeres industri.

Our search returned no results.

 

Beskyttelse af fødevareforsyningskæden fra jord til bord

food supply chain diagram

Ecolab har ekspertise inden for mange områder i fødevareforsyningskæden - fra jord til bord - i mange forskellige brancher. Vores services inden for fødevaresikkerhed og -hygiejne sikrer, at jeres kunder er beskyttet mod fødevarebåren sygdom – fra de anlæg, som anvendes til at fremstille mad, til supermarkederne og restauranterne, hvor det købes og spises. Vore mål er at skabe et stærkt og langvarigt partnerskab - bygget på tillid og ekspertise - for at hæve dit omdømme omkring fødevaresikkerhed.

Lær mere om, hvordan vi danner partnerskab med din sektor, nedenfor:

Forarbejdning af føde- og drikkevarer

Intet er vigtigere end verdens fødevareforsyning. Og vores appetit for at finde bedre løsninger for fødevareproducenter har ingen ende. Vi kan hjælpe med at optimere ethvert aspekt af din forarbejdning af fødevarer og drikkevarer og levere målbare forbedringer i driftsmæssig effektivitet, anlæggets bæredygtighed og produktsikkerhed.

Fødevarer i detailhandlen

Vores ekspertise i fødevaredetailhandelen er bygget på at forbedre kundeoplevelsen ved hjælp af omfattende løsninger for fødevaresikkerhed, kvalitetssikring og rene, desinficerede anlæg. Vores fødevare detailløsninger hjælper supermarkeder, lagerbygninger og store kæder, med at sikre grundig rengøring, men også i høj grad med at simplificere rengøringsprocessen og give besparelser på bundlinjen gennem reduceret arbejde, vand- og energiforbrug.

Catering

Vores restaurantkunder har brug for metoder til at sikre, at deres grøntsager, frugt, is og andre madprodukter ikke gør kunderne syge. Vores programmer sikrer gæsternes tilfredshed og forstærker jeres brand gennem løsninger, der beskytter fødevaresikkerheden, forbedrer effektiviteten og giver ekstraordinær renhed for hele jeres catering.

Skadedyrsbekæmpelse

Vi går efter en højere standard. Ecolab sigter efter mere end skadedyrsbekæmpelse, idet vi hver dag bruger vores ekspertice på at løse branchens mest komplekse udfordringer med skadedyr. Ved hjælp af vores proaktive medarbejdere og innovative indstilling beskytter vi jer i dag, samtidig med at vi går forrest med nye og bedre løsninger, som kan beskytte jer i morgen.

Løsninger inden for fødevaresikkerhed

Find ud af, hvordan løsninger inden for fødevaresikkerhed hjælper vores kunder med at bekæmpe skadedyr, reducere vandforbrug, forbedre fødevarehygiejne og sikre fødevaresikkerhed på tværs af mange brancher.

Our search returned no results.