Personlig hygiejne og arbejdsmiljøhygiejne

Fødevaresikkerhed får første prioritet indenfor fødevareindustrien. Fødevaresikkerhed markerer kulminationen af flere hygiejneforanstaltninger, som alle styres professionelt og ensartet.  Fødevaresikkerhed er ikke til diskussion.

Den effektive styring af personlig hygiejne er en kritisk faktor for fødevaresikkerhed. Da mængden af fysiske foranstaltninger er så stor, er det muligvis den mest kritiske hygiejneforanstaltning i et produktionsmiljø. Overførslen af patogener fra et menneske, som bærer disse, er mere sandsynlig end nogen anden form for krydskontaminering.

Vores sortiment indeholder funktionelle og effektive hygiejnesluser, som kombinerer håndvask, desinfektion og støvlevask med en indgangskontrol. Vi kan supplere med vægdispensere, som giver en økonomisk og præcis dosering af et stort udvalg af håndsæbe og hånddesinfektionsmidler samt håndplejeprodukter til at opfylde kravene for de forskellige produktionsmiljøer.

Ecolabs produkter til fabrikshygiejne opfylder de højst mulige standarder for fødevaresikkerhed. Vi analyserer, konsulterer, præsenterer og leverer. Vores programmer er udviklet af professionelle til professionelle og omfatter det mest udførlige applikationssortiment indenfor industrien.  Med Ecolab som din partner har du adgang til en kombination af dokumenterede teknologier, anvendt kemi og uovertruffen ekspertise, designet og udviklet specielt til  fødevareindustrien.

Back to Top