Rengøring af tappelinjer

Drikkevaremarkedet i dag, som er drevet af forbrugere og brands, kræver en stor ensartethed i kvalitet og smag, længere holdbarhed og attraktivt emballerede og prissatte produkter. Producenter opfordres til at differentiere sig for at få en større markedsandel. Dette yderst konkurrenceprægede miljø har ikke plads til fejltagelser. Selv den mindste unøjagtighed i hygiejnen under tappeprocessen kan bringe brandets omdømme og produktets sikkerhed i fare.

Ecolabs mangeårige ekspertise på dette område kan hjælpe med at reducere denne risiko til et minimum. En grundig rengøring og desinfektion af  tappe- og lukkemaskinen er et grundlæggende krav, hvis mikrobielle infektioner skal undgås. Vi tager denne del af tappeprocessen meget alvorlig og supporterer dig med skræddersyede løsninger til automatiske, halvautomatiske eller manuelle systemer.

Ecolab udvikler individuelt tilpassede løsninger til at adressere driftsmæssige anliggender, så som styring af vand og energi, kemikalieforbrug og opbevaring samt spildevandsbehandling.

Back to Top