Taking Energy Further™

Nalco Champion, en virksomhed under Ecolab, tilbyder sikre, bæredygtige kemiprogrammer og tjenester til både udvikling og bearbejdning i olie og gasindustrien. Ved at løse problemer på stedet og ved at anvende innovative teknologier kan vi maksimere produktionen, optimere vandforbruget og overvinde komplekse udfordringer i verdens sværeste grænseområder for energi.

1LeadingTechnology
Førende teknologi

En omfattende portefølje af brancheførende produkter og anvendelsesteknologier

2EssentialExpertise
Essentiel ekspertise

Ekspertise og opfindsomhed til at hjælpe jer med at gøre noget ved verdens energibehov

3UnmatchedReach
Uovertruffen rækkevidde

En uovertruffen global rækkevidde, der giver en exceptionel, personlig leveret service

Der, hvor du har brug for os,
når du har brug for os.

Vi leverer fokuseret ekspertise og support til både produktion og bearbejdningsleddet i olie- og gasindustrien. Med vores globale infrastruktur kan og vil vi levere den ekspertise og support, der er brug for.

titel

Om Nalco Champion

8000

Medarbejdere

4000

Salgs- og serviceteknikkere

1800

Specialister inden for forsyningskæden

160

Service ydes i disse lande:

SIKKERHED OG BÆREDYGTIGHED

Vi er en nul skade-organisation, forpligtet til at opnå nul ulykker, nul hændelser og nul miljømæssige udslip. Beskyttelse af miljøet og sundheden og sikkerheden for vores medarbejdere, kunder og de samfund, hvori vi lever og arbejder, er blandt vores højeste prioriteter.

EKSPERTISE OG INNOVATION

Efterhånden som energibranchen kæmper sig længere ind i mere barske og ukonventionelle globale grænseområder, løser Nalco Champion deres mest komplekse udfordringer. Vores globale netværk af RD&E-ressourcer og erfaringerne og fremsynetheden blandt de bedste videnskabsfolk og forskere transformerer olie- og gasbranchen.