OM NALCO CHAMPION

Vi er Nalco Champion – en Ecolab virksomhed.  Vi løser udfordringen inden for energi, og muliggør og forbedrer din produktivitet, og reducerer samtidig driftomkostningerne, i alle dele af upstream, midstream og downstream olie- og gasværdikæden. Vi kan - med uforlignelig, global rækkevidde - levere innovativ teknologi, vigtig ekspertise og et kompromisløst engagement til sundhed, sikkerhed og miljøet i alt, hvad vi gør, hvor som helst du har brug for os.

VI ER ET ECOLAB SELSKAB

4OurVision
Vores vision
Vi stræber mod at være den globale leder inden for vand-, hygiejne- og energiteknologi og -services for at kunne levere og beskytte, hvad der er vigtigt.
5PurposeandValues
Vores formål og værdier
Vi står sammen med vores stærke formål, værdier og ubegrænsede opfindsomhed, der hjælper os med at løse vores kunders problemer.
6CorporateResponsibility
Vrksomhedernes sociale ansvar
Virksomhedens sociale ansvar er vores vigtigste formål hos Ecolab. Vi gør verden mere ren, sikker og sund, idet vi beskytter mennesker og livsnødvendige ressourcer.

Der, hvor du har brug for os,
når du har brug for os.

Vi leverer lokal ekspertise og support inden for kemikalier til upstream og midstream olie- og gasindustrien, raffinaderier og petrokemiske anlæg. Med vores globale infrastruktur kan og vil vi levere den ekspertise og support, der er brug for.

titel

OM NALCO CHAMPION

7000+

Medarbejdere

4000

Salgs- og serviceteknikkere

1800

Specialister inden for forsyningskæden

170

Service ydes i disse lande:

Beskyt dine forsyninger

Vi er en verdensomspændende leverandør af specialkemikalier, der producerer mellemvarer, koncentrater og færdige produkter - mere end 1,25 millioner ton kemikalier i alt. Vi balancerer, via globale centre, kapacitet og reduceret risiko. Vi leverer også mellemvarer til regionale blandings- og distribueringsfaciliteter, så produktionen ligger tættere på din drift. Vores globale forsyningskæde inkluderer 1.800 professionelle, der er dedikeret og engageret i at sikre og beskyttet forsyningen.

8WorldClassExperience
En oplevelse i verdensklasse, hver gang

For at sikre vores samarbejde med dig leverer vi værdi ved hver kontakt, hvor som helst i verden. Vores engagement til dig er skabende og rækker langt ud over en vares livscyklus og videre til fremtidig produktion og innovation.

9NCSuppliers
Nalco Champion - forsyningspartnere

Vi driver forretning retfærdigt og etisk, respekterer menneskerettighederne, overholder lovene og bestemmelserne og følger en streng adfærdskodeks. Vi har de samme forventninger til vores leverendører.

INVESTERET I VORES SAMFUND

465x310Philippines
Melder os frivilligt
Medarbejdere og tilbagetrådte går sammen for at støtte lokale, regionale og globale organisationer, der er forpligtet til at forbedre vores verden.
teamphoto2
Medarbejdere giver
Vi beriger livet for venner og naboer i 16 samfund i USA gennem vores kampagner på arbejdspladsen.
OakSeedling_413x310
Ansøg om et legat
Ecolab Foundation støtter unge og uddannelse, borgerlig og samfundsudvikling, miljø og konservering og kunst og kultur.