1. Nalco Champion - Startside
  2. Om os
  3. Vores forretninger

Vores forretninger

Fra reservoir til raffinaderi – vores virksomheder løser de sværeste udfordringer på energiområdet. Og det kan være, at navnene på lastbilen, værktøjet eller uniformen er forskellige, men medarbejderne i Nalco Champion, Quantum Technical Services, UltraFab og WellChem Technologies er forenede i vores dedikerede indsats for at levere den konsistente oplevelse, som kræves af de globale ledere på energiområdet.

Nalco Champion

Nalco Champion – en Ecolab virksomhed – leverer sikre, bæredygtige kemiprogrammer og tjenester til upstream og midstream olie- og gasindustrien, raffinaderier og petrokemiske virksomheder.  Ved at løse problemer på stedet og ved at anvende innovative teknologier kan vi maksimere produktionen, optimere vandforbruget og overvinde komplekse udfordringer i verdens sværeste grænseområder for energi.

Ultrafab

Ultrafab udvikler og producerer kompakte, modulopbyggede, specialkonstruerede H2S reduktionssystemer, der er automatiserede til at kunne sikre effektiv behandling uden bekostelig kemisk overdosering.