1. Nalco Champion - Startside
  2. Om os
  3. Vores forretninger

Vores forretninger

Fra reservoir til raffinaderi – vores virksomheder løser de sværeste udfordringer på energiområdet. Og det kan være, at navnene på lastbilen, værktøjet eller uniformen er forskellige, men medarbejderne i Nalco Champion, Quantum Technical Services, UltraFab og WellChem Technologies er forenede i vores dedikerede indsats for at levere den konsistente oplevelse, som kræves af de globale ledere på energiområdet.

Nalco Champion

Nalco Champion – en Ecolab virksomhed – leverer sikre, bæredygtige kemiprogrammer og tjenester til upstream og midstream olie- og gasindustrien, raffinaderier og petrokemiske virksomheder.  Ved at løse problemer på stedet og ved at anvende innovative teknologier kan vi maksimere produktionen, optimere vandforbruget og overvinde komplekse udfordringer i verdens sværeste grænseområder for energi.

Quantum Technical Services

Quantum Technical Services leverer diagnostik, fejlfinding og konsulentydelser til industrimarkedet.

Ultrafab

Ultrafab udvikler og producerer kompakte, modulopbyggede, specialkonstruerede H2S reduktionssystemer, der er automatiserede til at kunne sikre effektiv behandling uden bekostelig kemisk overdosering.