1. Nalco Champion - Startside
  2. Ekspertise og innovation

Ekspertise og innovation

Vores banebrydende teknologier og innovative programmer kombineret med branchens bedste forskeres erfaring og fremsynethed er i gang med at transformere olie- og gasbranchen. Vores medarbejdere gør opdagelser, som muliggør og forbedrer jeres produktivitet, samtidigt med at driftsomkostningerne reduceres gennem hele upstream, midstream og downstream olie- og gasværdikæden. Vi er der, hvor I har brug for os, når I har brug for os, idet vi hjælper olie- og gasvirksomheder med at udvinde mere energi med færre ressourcer.

Vores globale RD&E-kompetencer

Nalco Champions kompetencer inden for forskning, udvikling og teknik (RD&E) gør, at vi kan udvikle løsninger og services, der forudser, forebygger og løser udfordringer på tværs af hele livscyklussen for olie og gas.

Image5
Indeksering af innovation

Nalco Champion innoveres og udvikles konstant, og det flytter grænserne for forskning, udvikling og teknik. Vitalitetsindekset er fint – vores driftsresultater er endnu mere imponerende.

Image6
Sikkerhed kommer altid først

Vores indsats inden for forskning, udvikling og teknik (RD&E) reducerer kompleksitet, strømliner logistik og forbedrer miljømæssige kendetegn for borings- og stimuleringsanlæg, oliefeltproduktion og -raffinering, brændstofs tilsætningstoffer samt petrokemiske processer.

Formålsbestemt og proaktiv RD&E

Nalco Champions kemiske og mekaniske innovationer er både praktiske og proaktive, 
idet de tager hånd om nutidige udfordringer, samtidigt med at de foregriber fremtidige løsninger.

1000

Aktive industripatenter

450

Globale RD&E partnere

10

Globale teknologicentre

1600

RD&E specialister