1. Nalco Champion - Startside
  2. Industrier vi betjener
DEPENDABLEPROBLEMSOLVERSPARTNERSjpg

Førende teknologi, essentiel ekspertise, uforlignelig rækkevidde

Vi er Nalco Champion – en Ecolab virksomhed.  Vi forudsiger, diagnosticerer og løser komplekse udfordringer i alle dele af værdikæden for olie og gas – upstream, midstream og downstream. Fra reservoiret til raffinaderiet – vi leverer kemiske løsninger og on-site tjenester med branchens mest omfattende, optimerede og teknisk avancerede globale porteføljer af specialprodukter.

Industrier vi betjener

Nalco Champion Oil & Gas Midstream
Olie og gas midtstrøm

Vores NACE-akkreditererde, OQ-certificerede rørledningspersonale bestræber sig på at hjælpe vores kunder med at vedligeholde integriteten af deres midstream olie og gas infrastruktur.

Vi yder støtte til integritet omkring aktiver til mere end 16.000 km (10.000 mil) kunderørledninger på tværs af Nordamerika med dedikeret personale, udstyr og teknologi. Vi laver modeller for gas- og væskeflow, korrosion, hydrater og GIS-kortlægning inden implementering af de nødvendige løsninger, herunder vandtests og bejdsning.

 Markeder, vi betjener:

  • Gasforarbejdning
  • Rørledninger
Nalco Champion Energy Exploration & Production
Energiudforskning og produktion

Vi leverer sikre bæredygtige kemiprogrammer og tjenester for at maksimere produktionen, optimere vandforbrug og løse komplekse udfordringer i verdens hårdeste grænseområder for energi.

Det er af afgørende betydning for vores kunders succes at bevare integriteten omkring deres aktiver, sikkerhed for uafbrudt flow, produktmaksimering og vandforvaltning. Gennem livscykluspartnerskaber løser vi de udfordringer, der har indflydelse på et aktivs produktion og rentabilitet.

Markeder, vi betjener:

  • Konventionel produktion
  • Dybhav og ultra dybhav
  • Tung olie
  • Oliesand
  • Skifer
  • Arktisk

 


En ansvarlig tilgang

Vores mål er at være en ansvarlig forvalter af de ressourcer og processer, der er nødvendige for at drive vores forretning. Vores globale politikker for bæredygtighed, sundhed, miljøet og sikkerhed efterlever alle respektive indenlandske og internationale regler og afspejler vores forpligtelse overfor vores medarbejdere, kunder og samfund i hele verden.