1. Nalco Champion - Startside
  2. Sikkerhed og bæredygtighed

SIKKERHED OG BÆREDYGTIGHED

Det at beskytte vores medarbejderes, kunders, samfunds samt miljøets sundhed og sikkerhed er en af vores højeste prioriteter. Vi har en holistisk tilgang til den miljømæssige, økonomiske og sociale indflydelse, som vores produkttilbud har, og vi overvejer, hvordan de hver især kan forøge effektivitet, minimere anvendelse af naturlige ressourcer og forbedre sikkerhed. Vores bæredygtighedsstrategi fokuserer på den innovation og service samt de resultater, vi leverer, fordi vores største indflydelse opstår gennem de eksponentielle besparelser, som vores løsninger giver.

Ecolabs dedikerede indsats for goal zero

Fra vores goal zero-tilsagn til personificerede goal zero-plakater – hele Ecolab-familien sætter sikkerhed først hver dag i vores stræben efter goal zero.

Time for time – mil for mil
Vi udlever goal zero

Vi arbejder kontinuerligt for at forfine sikkerhedsprocesser og -programmer og giver medarbejdere den information og de ressourcer, de har brug for, så de kan garantere sikker drift. Derudover gennemfører alle medarbejdere i Nalco Champion en intern orientering om sikkerhed, sundhed og miljø (SH&E) med reguleringsorganer.

300

Globale sikkerheds-champions

17

Millioner timer arbejdet

139

Millioner mil kørt

3250

Gennemførte kørertimer