1. Nalco Water - startside
  2. Vrksomhedernes sociale ansvar
  3. Ressourcer til rapportering om bæredygtighed
Bæredygtighedsrapporter

Ressourcer til rapportering om bæredygtighed

Ecolabs bæredygtighedsrapport fremviser de målbare bæredygtighedsresultater, vi leverer til kunderne gennem branchens førende tjenester, løsninger og ekspertise. Den fremlægger detaljerne om Ecolabs præstation sammenlignet med vores interne driftsprincipper.

Cover images, reporting resources, ESG Overview, Corporate Responsibility Report, GRI
2020 Rapport om socialt ansvar

Denne rapport præsenterer omfattende dokumentation for Ecolabs miljømæssige, sociale og administrative præstation i overensstemmelse med GRI-standarder (Global Reporting Initiative).

Ecolab 2020 ESG Overview
ESG-overblik 2020

Dette overblik fremhæver ledelsestilgange og fremgang relateret til centrale miljømæssige, sociale og administrative emner (ESG).

Cover of the 2020 Institutional Sustainability Overview
2020 Overblik over bæredygtighed

Få overblik over vores bæredygtighed det seneste år inklusiv succeshistorier fra kunder og vores tal for vand-, fødevare-, sundhed- og klimapåvirkningen samt seneste anerkendelser. 

Lær, hvordan vi hjælper kunder, teams og
lokalsamfund med at lede gennem forandringer.

Se vores årlige fremgang med bæredygtighed

Yderligere rapporter og data

Foregående og oversatte rapporter
CDP Vandsikkerhed

Ecolab er kommet på CDP's A-liste over vandsikkerhed. Oplysninger videregivet til CDP, en miljømæssig, global almennyttig redegørelsesplatform, til listen for vandsikkerhed.

CDP logo
CDP's Klimaliste

Ecolab er kommet på CDP's A-liste for klima. Oplysninger videregivet til CDP, en miljømæssig, almennyttig redegørelsesplatform til klimalisten.

Un global compact
FN's Global Compact-initiativ

I 2012 blev Ecolab underskriver af FN's Global Compact-initiativ og CEO Water Mandate.  Som et led i den forpligtelse udgiver Ecolab en årlig beretning om udviklingen. Download vores seneste opdatering på FN's Global Compact hjemmeside nedenfor.