Ecolab lancerer Smart Water Navigator for at hjælpe virksomheder med at forbedre deres vandforvaltning

Gratis online værktøj hjælper med at bygge bro mellem det at sætte virksomhedsmål for reduktion af vandforbrug og det at opnå disse mål

14. marts 2019
Ecolab Smart Water Navigator

ST. PAUL, Minnesota, USA--(BUSINESS WIRE)-- Ecolab Inc., den globale leder inden for vand-, hygiejne- og energiteknologier, lancerer i dag Ecolab Smart Water Navigator – et gratis online værktøj til at hjælpe virksomheder i hele verden med at forbedre vandforvaltning i deres anlæg, idet vi står overfor voksende global vandmangel.

Ifølge FN's prognoser vil verden opleve en 40 procents mangel på vand i 2030, med mindre der skrides til handling for at reducere globalt vandforbrug. Industrien står for 20 procent af alt forbrug af ferskvand globalt og mere end 40 procent i industrilande, og forbruget har en opadgående trend i udviklingslande i takt med, at de bliver industrialiserede.

"Alle virksomheder og alle samfund har brug for vand," sagde Ecolabs formand og CEO Douglas M. Baker, Jr. "Der er så meget, som virksomheder kan gøre lige nu med tilgængelig teknologi for at hjælpe med at sikre, at alle kan få det vand, de har brug for i fremtiden. Det er derfor, at vi har udviklet dette værktøj – for at hjælpe med at forvandle gode intentioner til handling."

Flere og flere virksomheder har mål for vandreduktion, men ofte mangler de værktøjer og ekspertise til at nå disse mål. Smart Water Navigator, som er udviklet i samarbejde med Trucost, som er en del af S&P Global, samt et rådgivende panel af store virksomheder i den private sektor, hjælper med at bygge denne bro.

Baseret på en simpel vurdering med 13 spørgsmål, som er skabt af førende eksperter inden for vandforvaltning, viser Smart Water Navigator virksomhederne, hvordan deres individuelle anlæg præsterer sammenlignet med brancheførende vandforvaltningspraksis. Værktøjet placerer hvert anlæg på en vandmodningskurve og genererer en branche- og lokationsspecifik guide med praktiske handlingstrin for at hjælpe virksomheden med at bygge bæredygtig "vandklog" praksis og nå det næste niveau på vandmodningskurven.

Ved at anvende erhvervsmæssige dashboards kan virksomhederne sortere deres anlæg efter geografisk placering, vandstresniveau og vandforvaltningspræstation, hvilket gør det muligt for dem at prioritere specifikke steder, hvor de skal investere i vandbesparende løsninger. En benchmarking-funktion giver derudover mulighed for at virksomhederne kan evaluere, hvordan de scorer på vandmodningskurven sammenlignet med andre i samme branche.

Vand er lokalt, og da hver lokation og hvert afvandingsområde er forskellig, skal erhvervsmæssig vandforbrug håndteres i forhold til det enkelte anlæg. Men det er her, at der mangler transformationshandling, sagde Emilio Tenuta, som er vicepresident for Ecolabs Corporate Sustainability.

"Der sættes ambitiøse mål på virksomhedsniveau, men meget ofte har ledelsen på anlæggene ikke værktøjerne, ressourcerne eller incitamentet til at leve op til forventningerne. Siden 2011 er det samlede erhvervsmæssige forbrug kun faldet med 10 procent," sagde Tenuta. "Smart Water Navigator vil hjælpe virksomheder med at opnå mere betragtelige vandbesparelser."

Smart Water Navigator kan anvendes af virksomheder i alle sektorer af økonomien, ligegyldigt om de styrer et anlæg eller flere hundrede. Det kan findes på www.smartwaternavigator.com.

Værktøjet bygger på Ecolabs dybe ekspertise med vandforvaltning og komplementerer vandrisiko monetizer'en – et værktøj, der hjælper virksomheder med at forstå vandets reelle værdi, som for virksomheden ofte er meget større end vandregningen.

I 2017 hjalp Ecolab sine kunder i hele verden med at spare 171 milliarder gallons vand, hvilket svarer til det årlige behov for drikkevand for 590 millioner mennesker. Ecolab vil publicere sine vandbesparelsestal for 2018 til World Water Day (verdensdag for vand) den 22. marts.

Om Ecolab
Ecolab (NYSE: ECL) er en betroet partner med næsten tre millioner kundelokationer og er den globale leder inden for vand-, hygiejne- og energiteknologier og services, som beskytter mennesker og livsnødvendige ressourcer. Med en årlig omsætning på 15 milliarder USD og 49.000 partnere leverer Ecolab omfattende løsninger og services på stedet for at fremme sikre fødevarer, vedligeholde rene miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre den operationelle effektivitet for kunder i markederne for fødevarer, sundhed, energi, hoteller og industri i mere end 170 lande i hele verden. Du kan se flere nyheder og information fra Ecolab her www.ecolab.com.

Følg os på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.

(ECL-C)

Roman Blahoski
651-250-4385
MediaRelations@Ecolab.com

Mediekontakter

Kate Askew
Kommunikationschef
Tlf.: +41 78 655 3005 eller e-mail

Forespørgsler, der ikke er medierelaterede
ring på +41 44 877 2000

Naazi Feizi
Kommunikationschef for Mellemøsten og Afrika
Tlf.: +971 4 8146961 eller e-mail

Forespørgsler, der ikke er medierelaterede
ring på +41 44 877 2000

SYDØSTASIEN
Eddnell Villena
Communications Manager
Telefon: +65 9823 8652
E-mail: eddnell.villena@ecolab.com

KOREA
Abigail Lee
Kommunikationsspecialist
Telefon: +82 10 3338 5166
E-mail: abigail.lee@ecolab.com

JAPAN
Miki Toyama
Communications Manager
Telefon: +81 70 3617 5593
E-mail: miki.toyama@ecolab.com

AUSTRALIEN/NEW ZEALAND
Carrie-Ann Jefferies
Senior kommunikationsspecialist
Telefon: +61 418 518 903
E-mail: carrie-ann.jefferies@ecolab.com

Doris Qian
Corporate Communications Manager
Tlf.: +8621 6183 2465 eller e-mail

Forespørgsler, der ikke er medierelaterede
ring på +8621 6183 2500

Antonia Lang
Vice President, Communications, Global Nalco Water
Tlf.: +1 630 305 2260 eller e-mail

BRASILIEN
Carolina Simonetti
Communications Manager, Brasilien
Telefon: +55 (11) 2134 2649
E-mail: carolina.simonetti@ecolab.com

NORDLIGE LATINAMERIKA (Mexico, Centralamerika, Caribien og Venezuela)
Alejandro González d’Hyver de las Deses
Communications Manager, Nordlige Latinamerika
Telefon: +52 (55) 5001 2935
E-mail: alejandro.dhyver@ecolab.com

SYDLIGE LATINAMERIKA (Argentina, Chile, Colombia, Ecuador, Peru og Uruguay)
Constanza Graham
Communications Manager, Sydlige Latinamerika
E-mail: constanza.graham@ecolab.com

SOCIALE MEDIER