Ecolab står i front for at spare vand nok til 1 milliarder mennesker

Bæredygtighedsrapporten fra 2018 understreger, hvordan firmaet hjælper virksomheder med at fremme meningsfuld forandring

08. juli, 2019

ST. PAUL, Minn.--(BUSINESS WIRE)-- Ecolab Inc., den globale leder inden for vand-, hygiejne- og energiteknologi, har offentliggjort sin virksomhedsbæredygtighedsrapport fra 2018, Fremmelse af meningsfuld forandring, der understreger firmaets arbejde med førende virksomheder verden over for at reducere de negative virkninger på miljøet og fremme omkostningsbesparelser. Udgivelsen fra 2018 er Ecolabs 12sup>.} årlige virksomhedsbæredygtighedsrapport.

"Uanset om det handler om at spare vand eller reducere affald og drivhusgasudlip, er der en voksende indsigt om, at disse prioriteter går hånd i hånd med virksomhedsvækst og rentabilitet", siger Ecolabs formand og direktør Douglas M. Baker, Jr. "Som følge af naturen af vores arbejde hjælper vi virksomheder med at nå deres drifts- og bæredygtighedsmål."

I 2018 hjalp Ecolab virksomheder på næsten tre millioner lokaliteter rundt omkring i verden:

  • Spare mere end 188 milliarder gallons vand, hvilket svarer til 650 millioner menneskers årlige drikkebehov. Ecolab er foran tidsplanen mod at nå sit 2030-mål om at spare 300 milliard gallons vand, hvilket svarer til behovene for en milliard mennesker.
  • Spare 19 billioner termiske enheder (BTU'er) i energi
  • Undgå 2,4 milliarder pund drivhusgasudslip
  • Eliminere 54 millioner pund affald

Casestudier, der er medtaget i Ecolabs virksomhedsbæredygtighedsrapport fra 2018, omfatter:

  • Udviklingen af en bæredygtig procedure til at at fremme vandforvaltningsforbedringer på tværs af den globale drift i Archer Daniels Midland Company (ASM), et af verdens største fødevare- og landbrugsvirksomheder. Ved brug af 3D TRASAR™ vandkølingsteknologi opnåede ADM vandbesparelser på 2,3 gallons årligt.
  • Minimering af risikoen for forekomst af Legionella-bakterier i vandsystemet hos SAP, en førende virksomhed i softwareindustrien og i vandsikkerhedspraksisser, og hjælp til at undgå et potentielt indtægtstab på cirka 8 millioner dollars om året.
  • Reducering af problemer med korrosion og skumdannelse i driften på Energias do Brasil (EDP), en af Brasiliens største elværker, ved hjælp af Ecolabs Purate™-teknologi, hvilket sparer 316 gallons vand om året og reducerer kuldioxidudslip med 18,9 pund om året.

Inden for sin egen drift arbejder Ecolab på at reducere vandudtrækning med 25 % og drivhusgasudslip med 10 % inden 2020.

Gennem sit arbejde med kunder og på sine egne faciliteter samt gennem et antal dedikerede projekter i samfund rundt omkring i verden støtter Ecolab FN's mål seks for bæredygtig udvikling, der fremmer rent vand og miljøhygiejne. Ecolab har som mål at spare 300 milliard gallons vand om året inden 2030 ved at reducere forbruget i sine egne og sine kunders drifter. Dette ville svare til det årlige drikkevandsbehov for mere end 1 milliarder mennesker.

Ecolabs virksomhedsbæredygtighedsrapport fra 2018 er udviklet i overensstemmelse med G4-kerneværdierne for Global Reporting Initiative's (GRI). Rapportresuméet og det fuldstændige GRI-indeks er tilgængelige på www.ecolab.com/corporate-responsibility.

Om Ecolab
Ecolab (ECL) er en betroet partner med sine næsten tre millioner kunder og er globalt førende inden for teknologier og services inden for vand, hygiejne og energi, som beskytter mennesker og vigtige ressourcer. Med en årlig omsætning på 15 milliarder USD og 49.000 partnere leverer Ecolab omfattende løsninger og services på stedet for at fremme sikre fødevarer, vedligeholde rene miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre den operationelle effektivitet for kunder i markederne for fødevarer, sundhed, energi, hoteller og industri i mere end 170 lande i hele verden.

Følg os på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.

(ECL-C)

Roman Blahoski
651-250-4385
MediaRelations@Ecolab.com

Relaterede nyheder