Ecolab.com Upgrade giver væsentlige forbedringer til kunder

Som ethvert andet forretningsværktøj, arbejder vi hele tiden på at gøre Ecolab.com mere brugervenlig. Lær mere om vores seneste upgrade.

07. september, 2020
Screenshots of Ecolab's website shown on desktop computer, laptop computer, and cellphone.

Den nyeste opgradering af Ecolab.com er kompatibel med alle enheder og har forbedret ydeevne.

Ecolab.com er det første sted mange af vores kunder, nye medarbejdere og andre partnere går hen for at lære mere om, hvem vi er som organisation. Ecolab.com er som global platform tilgængelig i 38 lande og på 16 sprog, og servicerer hvert år mere end syv millioner besøgende fra hele verden.

Som ethvert andet forretningsværktøj, arbejder vi hele tiden på at gøre Ecolab.com mere brugervenlig. Derfor har vi for nyligt gennemført en større opgradering af vores hjemmeside.

Disse forbedringer vil gøre det lettere for os at imødekomme vores kunders behov og fremhæve vores vigtigste digitale kanaler:

  • Personligt tilpassede kundeoplevelser baseret på tidligere engagement på en side, personaer og brugerprofiler præsenterer de besøgende for indhold, der er mere relevant for dem.

  • Moderne design og hyppigere brug af brandets kontrastfarver giver hjemmesiden et forbedret og mere visuelt indbydende udtryk

  • Større skrifttyper til bedre læsbarhed og en opdateret brugeroplevelse for besøgende med assistentteknologier som f.eks. skærmlæsere, forstørrelse og stemmegenkendelsessoftware forbedrer samlet set hjemmesidens tilgængelighed for brugere med handicapLæs vores udtalelse om tilgængelighed

  • Integrerede og optimerede dataforbindelser mellem hjemmesiden og vores salgs- og marktingplatforme gør det muligt for dig at komme hurtigere i forbindelse med vores salgs- og serviceteams

  • Forbedret sikkerhed og indlæsningshastighed sikrer de besøgende og giver en mere effektiv brugeroplevelse

Relaterede nyheder