clean and shining tile floor

Coronavirus (COVID-19):
Beskyttelse starter med forebyggelse

Strategier til bygninger og anlæg

Udbruddet af COVID-19-pandemien har medført store forandringer over hele verden, mere specifikt for måden hvorpå mennesker lever og tænker. Ecolab er til for at arbejde sammen med jer om at navigere gennem disse hidtil usete udfordringer i jeres drift, vidensdele vigtig og relevant information for at forebygge smittespredning og vejlede omkring genåbning og vedligeholdelse af en ren, sikker og sund drift. At hjælpe med at beskytte og opbygge tillid på jeres anlæg.

Ressourcer, der beskytter og opbygger tillid på jeres anlæg

COVID-19 images for use on Ecolab.com INST EU pages
Vægdiagrammer

Download og print vores vægdiagrammer om håndhygiejne og desinfektion for kontakt med fødevarer og ikke-fødevarer.

COVID-19 images for use on Ecolab.com INST EU pages
Hygiejneplaner

Download og udskriv vores rengørings- og desinfektionsplaner til forebyggelse og ved formodede eller bekræftede tilfælde af COVID-19.

Digital Checklist
Online tjeklister til genåbning

Få færdiglavede tjeklisteskabeloner til genåbning og daglige procedurer efter Covid-19 gennem det online opgavestyringsværktøj SmartTask. Hvis du vil have papirudgaven, kan du finde den på vores ressourceportal.

COVID-19 images for use on Ecolab.com INST EU pages
Ecolabs ressourceportal

Ressourcer, links og forslag til hvordan man bedst laver en gennemarbejdet plan for håndtering af coronavirus og sikre en effektiv drift ved genåbning.

Hold dig opdateret om COVID-19

COVID-19-situationen ændrer sig dagligt. Ecolab er jeres tætte samarbejdspartner, som leverer ekspertise og vejledning om forebyggelse af smittespredning med COVID-19 og hvordan man minimerer risikoen for medarbejdere og kunder. Udfyld denne formular og hold dig opdateret om den nyeste viden om COVID-19 og angiv, om du vil modtage salgsfremmende oplysninger om din branche.

GettyImages-512224162.jpg
Coronavirus: Sådan minimerer du smitterisikoen
Brug denne video til at klæde dine medarbejdere på til at bekæmpe spredningen af coronavirus.
Praktiser og promover korrekt håndvask
Håndvask kan være en af de vigtigste måder at forebygge ethvert udbrud af virus.
Pest Control Covid information pdf
Skadedyrsbekæmpelse i bygninger og på anlæg

Ecolab Pest Elimination, en vigtig serviceudbyder, er stolt af at kunne servicere vores lokalsamfund og kunder ved at værne om den offentlige sundhed, fødevaresikkerhed og ejendomme fra de skadelige effekter af skadedyr. Selvom påvirkningen af COVID-19 er vidtrækkende, er Ecolab godt rustet til fortsat at kunne tilbyde services til skadedyrsbekæmpelse for at sikre sundheden og sikkerheden på jeres anlæg.

 

Webinar om Coronavirus:
Praktisk vedledning i, hvordan I kan reducere smitterisikoen og beskytte jeres drift

Se Ecolabs eksperter give en opdatering om udbruddet, vidensdele vigtig og relevant information og give praktisk vejlening i hvordan I kan sikre jeres medarbejdere og kunder.

Tjek løbende for nye webinarer.

Ecolab Expert

Ed Snodgrass

RD&E Program Lead, Institutional

Ed Snodgrass er kemiingeniør med mere end 15 års erfaring inden for produktudvikling til hotelbranchen og industrier inden for langtidspleje og fødevaresikkerhed.

Sp. Hvad skal jeg stille op med lagener, sengetøj og andre tekstiler?
Sv. Der er i øjeblikket ikke bevis for at virusser som COVID-19 spredes via tekstiler, lagener og sengetøj. Men fordi sygdommen kan spredes via dråber, anbefales det at anvende en korrekt infektionsforebyggelsesprotokol ved udskiftning og rengøring af sengetøj.

Medarbejdere på hoteller og hospitaler skal altid bære korrekte værnemidler, når de håndterer snavset sengetøj. Hvis en beboer eller patient er smittet med COVID-19, følg da disse forholdsregler:

  • Pak sengetøjet sammen i en pose, når du rengør værelset og hold det isoleret indtil det kommer i vaskemaskinen. 
  • Vask som minimum sengetøjet med et almindeligt vaskemiddel og tør det efter retningslinjerne for alt andet sengetøj. 
  • Håndter rent sengetøj mindst muligt og fold og opbevar det på et rent og tørt sted.
  • Håndter ikke rent sengetøj lige efter du har rørt snavset sengetøj.  

Kontakt din repræsentant hos Ecolab for information om korrekt anvendelse og håndtering af desinfektionsmidler til vask.

Sp. Nogle råd til spa og jacuzzi?
Sv.
 Mennesker, som er smittede, bør ikke anvende disse faciliteter. Områder der hyppigt berøres skal desinficeres regelmæssigt. Følg de almindelige retningslinjer for at vedligeholde pool, spa og jacuzzi-områder. Der er endnu ikke bevis for at smitte kan øverføres ad denne vej.