1. Nalco Water - startside
  2. Bæredygtighed oversigt

Vores tilgang til bæredygtighed

Hos Ecolab er bæredygtighed en integreret del af alt, hvad vi gør. Gennem teknologi, information, on-site service og træning, hjælper vi virksomheder over hele verden med at opnå enestående resultater, og samtidig fremme en positiv belastning på miljø og det sociale område. Det arbejde, vi laver, betyder noget, og måden, vi gør det på, betyder noget for vores medarbejdere, kunder og samfund.

Det er grunden til at vi er drevet af at hjælpe virksomheder over hele verden med at gøre mere og blive bedre. Hver dag fokuserer vi på at finde nye løsninger, der fremmer fødevaresikkerhed, fastholder rene og sikre miljøer, optimerer vand- og energiforbrug og forbedrer den driftsmæssige effektivitet og bæredygtighed for kunderne. Vores ekspertise hjælper vores kunder med at reducere deres afhængighed af begrænsede naturlige ressourcer og opnå de bedste resultater med lavest muligt samlede omkostninger. På vores egne anlæg arbejder på vi at minimere vores vandforbrug, CO2-udledninger og affaldsstrøm og samtidig støtte op om sikkerhed, diversitet og inklusion i arbejdsstyrken.

Meget afhænger af industriens evne til at være modstandsdygtig — at imødekomme folks behov og samtidig beskytte den offentlige sundhed og bevare de naturlige ressourcer. De beslutninger, vi tager i dette årti, er afgørende for at skabe en bæredygtig levevis. Vores globale team går op i at hjælpe vores kunder med at få fremgang og gøre en positiv forskel i verden.

Bæredygtige, produktive og effektive driftsløsninger og produkter er afgørende for at kunne beskytte mennesker og vigtige naturressourcer. Efterhånden som vi udvider vores globale rengørings- og desinfektionsprocesser til også at omfatte risikoen for COVID-19, forbliver effektive og bæredygtige produkter stadigt afsindigt vigtige. Lær mere om Ecolabs Impacts that Matter-kriterier, som er tiltag, der vurderer produkters bæredygtighed, eller kontakt din repræsentant fra Ecolab for at høre mere om, hvordan jeres program understøtter disse kriterier.

 

_