1. Nalco Water - startside
  2. Bæredygtighed

 

Kontakt os

Kontakt os

Ecolabs globale hovedkvarter
Afdelingen for virksomhedsbæredygtighed
1 Ecolab Place
St. Paul, MN 55102

Indsend dine kommentarer og forslag via blanketten, og derefter vil vores virksomhedsbæredygtighedsmedarbejdere, der har base i St. Paul, USA, yde assistance.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.

 

Vores tilgang til bæredygtighed

Hos Ecolab er bæredygtighed en integreret del af alt, hvad vi gør. Gennem teknologi, information, on-site service og undervisning hjælper vi virksomheder i hele verden med at opnå enestående resultater, samtidigt med at de minimerer miljømæssig og social belastning. Det arbejde, vi laver, betyder noget, og måden, vi gør det på, betyder noget for vores medarbejdere, kunder og samfund.

Vi fokuserer hver dag på at finde nye løsninger, der kan hjælpe med at levere rent vand, sikker mad, vedvarende energi og sunde miljøer, samtidigt med, at vi sparer vand og energi og reducerer affald. Vores ekspertise hjælper vores kunder med at reducere deres afhængighed af begrænsede naturlige ressourcer og opnå de bedste resultater med lavest muligt samlede omkostninger. I vores virksomheder arbejder vi på at reducere vandforbrug, CO2-udledning og affaldsstrøm – nu og i fremtiden.