1. Nalco Water - startside
  2. Bæredygtighed oversigt
  3. Ressourcer til rapportering om bæredygtighed
Bæredygtighedsrapporter

Ressourcer til rapportering om bæredygtighed

Ecolabs bæredygtighedsrapport fremviser de målbare bæredygtighedsresultater, vi leverer til kunderne gennem branchens førende tjenester, løsninger og ekspertise. Den fremlægger detaljerne om Ecolabs præstation sammenlignet med vores interne driftsprincipper.

2019 GRI cover image, AWS Certification Plant Imagery
2019 GRI-rapport om virksomhedens sociale ansvar

2019 Corporate Sustainability Report, Partners for Greater Purpose, cover image, AWS Certification Plant Imagery
Bæredygtighedsrapport for virksomheden 2019

Vi er drevet af at hjælpe virksomheder over hele verden med at gøre mere og blive bedre. Meget afhænger af industriens evne til at være modstandsdygtig — at imødekomme folks behov og samtidig beskytte den offentlige sundhed og bevare de naturlige ressourcer. Vores globale team sidder klar til at hjælpe vores kunder med at få fremgang og at gøre en positiv forskel i verden.

Vi arbejder sammen om et højere mål.

Yderligere rapporter og data

Foregående og oversatte rapporter
Foregående og oversatte rapporter

Ecolab har produceret bæredygtighedsrapporter årligt siden 2004. I dette afsnit finder du bæredygtighedsrapporter, der er oversat, og rapporter fra foregående år.

CDP logo
CDP Vand- og klimaoplysninger

Oplysninger videregivet til CDP, en non-profit global miljømæssig redegørelsesplatform for Vandsikkerhed og klimalister.

environmentandconservation
Miljøpræstationsdata

Ecolab udgiver yderlige information, der leverer detaljer om intern miljøpræstation, i tillæg til tallene i den årlige bæredygtighedsrapport og GRI. Disse miljøpræstationsdata omfatter tal vedrørende energi- og vandbesparelse, strømforbrug, brændstofforbrug, TRI-udslip,farligt affald og ISO 14001-certificeringer.