Ecolab er førende inden for innovation, der bidrager til en bæredygtig fremtid for tekstilplejebranchen

Ecolab investerer i udviklingen og udrulningen af digital teknologi til kommercielle vaskerier og tekstiludlejningsbranchen for på den måde at bidrage til sektorens kommercielle levedygtighed, og for at de kan drive bærdygtige virksomheder.

16. juli, 2018

"Det konkurrencemæssige pres i vaskeribranchen er fortsat højt, men digitalisering giver en større viden og bedre muligheder end nogensinde før", siger Per Lund, Vicedirektør og Administrernede Direktør i Ecolab Textile Care i Europa. "Virksomheder bør seriøst overveje at gribe mulighederne, som digital innovation i vaskeriløsninger giver, hvis de ønsker at være produktive og konkurrencedygtige i fremtiden."

Ved at kombinere digitale løsninger med innovative vaskeriprogrammer og services, der er udviklet til at maksimere vasketøjsydelsen, til at sikre og overvåge tekstilkvalitet og til at bringe ejerskabsomkostningerne ned, kan kommercielle vaskerier skalere deres drift gennem en exceptionelt præcis grad af kontrol.

enVision, Ecolabs digitale platform, giver vaskerier mulighed for ikke kun at fjernovervåge og styre meget store vaskeparametre, men også at gruppere data til adskillige produktioner placeret på flere steder. KPI'er kan dernæst overvåges og tilpasses til de enkelte anlæg eller for hver gruppe af lokaliteter. Denne realtidsviden, som leveres gennem Ecolabs teknologi, hjælper med at transformere kundernes drift fra at være responsive til at blive forudsigelige. Dernæst sikrer dette, at vaskerioperatører kan sikre lavest mulige driftsomkostninger og højest mulig anlægsproduktivitet, samtidigt med at de har en skalerbar indvirkning på bæredygtigheden.

"Digital innovation er en game changer for branchen, for man får den allerbedste oplevelse, hvad angår det at have en strengt kontrolleret og gennemsigtig drift, hvilket igen giver mulighed for at optimere ydelsen," tilføjede Lund.

Besøg Ecolab på EXPOdetergo International og find ud af mere om, hvordan vi kan danne partnerskab med jer og sikre en bæredygtig fremtid for jeres vaskeridrift.

Placering: Hal 3.0 stand R10

 

Om Ecolabs Textile Care

Ecolab Textile Care arbejder sammen med kommercielle vaskerier og tekstiludlejningsvirksomheder for at levere omfattende løsninger i de områder, der betyder mest. Med dyb ekspertise og mere end 80 år som en global leverandør lover vi at levere uforlignelig personlig service og konsulentydelser, løbende forbedringer for at optimere det samlede anlægs ydelse samt de allerbedste rengøringsløsninger gennem innovativ datadrevet rengøringsteknologi.

Om Ecolab

Ecolab (ECL) er en betroet partner med sine næsten tre millioner kunder og er globalt førende inden for teknologier og services inden for vand, hygiejne og energi, som beskytter mennesker og vigtige ressourcer. Med en årlig omsætning på 14 milliarder USD og 48.000 partnere leverer Ecolab omfattende løsninger, datadreven viden og service på stedet for at fremme fødevaresikkerheden, opretholde rene omgivelser, optimere vand- og energiforbruget samt forbedre den driftsmæssige effektivitet for kunder inden for tekstilservicebranchen, fødevarebranchen, sundhedsvæsenet, energibranchen, hotelbranchen og industrimarkeder i mere end 170 lande i hele verden.

Du kan se flere nyheder og information fra Ecolab her www.ecolab.com.

Følg os på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.

 

###

Standejer:

Per Lund, Vicedirektør og Administrernede Direktør i Ecolab Textile Care i Europa

Pressekontakt:

Reindert Baars
Senior Marketingchef i Europa
E-mail: reindert.baars@ecolab.com
Telefon: +31 620705292

Laetitia Tettamanti
Kommunikations- og PR-chef i Europa
E-mail: laetitia.tettamanti@ecolab.com
Telefon: +44 7795 300685

Mediekontakter

Kate Askew
Kommunikationschef
Tlf.: +41 78 655 3005 eller e-mail

Forespørgsler, der ikke er medierelaterede
ring på +41 44 877 2000

Naazi Feizi
Kommunikationschef for Mellemøsten og Afrika
Tlf.: +971 4 8146961 eller e-mail

Forespørgsler, der ikke er medierelaterede
ring på +41 44 877 2000

SYDØSTASIEN
Eddnell Villena
Communications Manager
Telefon: +65 9823 8652
E-mail: eddnell.villena@ecolab.com

KOREA
Abigail Lee
Kommunikationsspecialist
Telefon: +82 10 3338 5166
E-mail: abigail.lee@ecolab.com

JAPAN
Miki Toyama
Communications Manager
Telefon: +81 70 3617 5593
E-mail: miki.toyama@ecolab.com

AUSTRALIEN/NEW ZEALAND
Carrie-Ann Jefferies
Senior kommunikationsspecialist
Telefon: +61 418 518 903
E-mail: carrie-ann.jefferies@ecolab.com

Doris Qian
Corporate Communications Manager
Tlf.: +8621 6183 2465 eller e-mail

Forespørgsler, der ikke er medierelaterede
ring på +8621 6183 2500

Ecolabs mediekontakter

Telefon: +1 651 250 4724 eller på  e-mail

MEXICO
Alejandro González d’Hyver de las Deses
Communications Manager, Latinamerika
Telefon: +52 (55) 5001 2935 eller via e-mail

BRASILIEN
Carolina Simonetti
Communications Manager, Brasilien
Telefon: +55 11 2134 2649 eller via e-mail

SOCIALE MEDIER