Ecolab lancerer bedømmelse af kulturen for fødevaresikkerhed (Food Safety Culture Assessment) for at hjælpe med at forbedre adfærd i forhold til fødevaresikkerhed

Den 07. juni, 2019

ST. PAUL, Minn.--(BUSINESS WIRE)-- Som en del af World Food Safety Day den 7. juni har Ecolab Inc. – en global leder inden for løsninger til og ekspertise med fødevaresikkerhed – lanceret en bedømmelse af kulturen for fødevaresikkerhed (Food Safety Culture Assessment), som er et innovativt og testet værktøj til at hjælpe med at måle og forbedre adfærd i forhold til fødevaresikkerhed samt den overordnede kultur for fødevaresikkerhed inden for detailhandelorganisationer, der handler med fødevarer.

Forbrugerne kræver stadig friskere fødevarer og flere forskellige spisemuligheder af supermarkeder, restauranter og cateringbranchen. Disse muligheder kan føre til større risici for fødevaresikkerhed, og virksomhederne leder efter bedre måder, hvorpå de kan sikre kundernes sikkerhed.

"For at forbedre fødevaresikkerhed på en effektiv måde er det nødvendigt at føje nye risikoreduktionsteknikker til værktøjskassen," sagde Adam Johnson, funktionschef i Ecolab Food Retal Services. "Bedømmelse af kulturen for fødevaresikkerhed er designet til at give større synlighed i forhold til de holdninger og handlinger, som medarbejderne i forreste linje samt ledere og funktionærer har, og identificere områder vi kan forbedre."

Virksomheder har ofte kendskab til de standarder og bedste praksis, som sikrer fødevaresikkerhed, men risiciene kommer fra adfærden og handlingerne hos dem, der er ansvarlige for at følge bedste praksis og standarder. Bedømmelsen af kulturen for fødevaresikkerhed består af en række spørgsmål, der er nemme at læse og forstå, om nøgleelementer i en effektiv kultur for fødevaresikkerhed. Den tager kun få minutter at gennemføre, og bedømmelsens resultater identificerer trends baseret på unikke egenskaber, som er vigtige for en virksomhed.

"Fødevaresikkerhed er det samme som adfærd," siger Frank Yiannas, som er en berømt fødevaresikkerhedsekspert og forfatter til den autoritative bog "FoodSafety Culture, Creating a Behavior-Based Food Safety Management System" ("Kultur for fødevaresikkerhed – Hvordan man skaber et adfærdsbaseret ledelsessystem til fødevaresikkerhed"). Inden han blev en del af USA's regering, udviklede Yiannas bedømmelsen og gik i partnerskab med Ecolab for at videregive bedømmelsen, dataanalyser, benchmarking og anbefalede forbedringsstrategier til kunder.

Ecolab kan udføre bedømmelsen på tværs af alle niveauer i en organisation. Resultaterne af bedømmelsen leveres i et overblik med spørgsmål og kategori, et fødevaresikkerhedsindeks, en benchmark-karakter for branchen samt anbefalinger, som er udviklet til at hjælpe med at prioritere en organisations indsatser i forhold til at lave en handlingsplan. Virksomheder kan lave bedømmelsen årligt, eller så hyppigt de ønsker for at hjælpe med at sikre, at de gør fremskridt i forhold til at vedligeholde og styrke en stærk kultur for fødevaresikkerhed.

"I nutidens verden er det enormt vigtigt at sikre fødevaresikkerhed, så vi fortsat kan sikre succes for virksomhederne. Fødevaresikkerhed kan ikke vente," tilføjede Johnson.

Du kan finde mere information om Ecolabs bedømmelse af kulturen for fødevaresikkerhed her: www.foodsafetyculture.com.

Om Ecolab

Ecolab (ECL) er en betroet partner med sine næsten tre millioner kunder og er globalt førende inden for teknologier og services inden for vand, hygiejne og energi, som beskytter mennesker og vigtige ressourcer. Med en årlig omsætning på 15 milliarder USD og 49.000 partnere leverer Ecolab omfattende løsninger og services på stedet for at fremme sikre fødevarer, vedligeholde rene miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre den operationelle effektivitet for kunder i markederne for fødevarer, sundhed, energi, hoteller og industri i mere end 170 lande i hele verden.

Følg os på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.

(ECL-P)

Roman Blahoski
651-250-4385
MediaRelations@Ecolab.com

Relaterede nyheder

 

Se alle nyheder