ECOLAB OG GREEN KEY INDGÅR PARTNERSKAB FOR AT HJÆLPE HOTELLER OG RESTAURANTER OVER HELE EUROPA MED AT FORBEDRE BÆREDYGTIGHEDEN

Samarbejdet vil hjælpe med at fremme bæredygtighed i hotel- og restaurationsbranchen ved at tilbyde bæredygtige og effektive hygiejneløsninger til medlemmerne

Den 02. december, 2019
En global undersøgelse foretaget af rejse- og turistbureauet TUI Group viser, at 66 % af alle rejsende forventer, at rejsebranchen udvikler og promoverer mere bæredygtige rejseoplevelser.

Ecolab arbejder hver dag med kunder fra hele verden om at gøre mere med mindre - ved at bruge innovative løsninger til at forbedre det forretningsmæssige udbytte og samtidig beskytte vigtige ressourcer. Virksomhedens partnerskab med Green Key vil betyde flere bæredygtige løsninger på hoteller og restaurationer over hele Europa, som imødekommer kundernes forventninger og opnår Green Key-certificeringen.

"Vi giver vores kunder løsninger og tjenester, som holder produktionen ren og sikker, samtidig med at de kan opnå deres driftmæssige og bæredygtighedsmål," sagde Maarten Potjer, vicepræsident og direktør for Ecolabs europæiske division. "Gennem dette partnerskab med Green Key kan vi hjælpe hoteller og restauranter med at imødekomme kundernes forventninger til bæredygtighed og opnå Green Key krediteringen."

"Et tæt samarbejde med markedsførende og klima- og miljøbevidste virksomheder som Ecolab gavner begge parter på den måde, at vi begge øger vores rækkevidde og kan tilbyde vores samarbejdspartnere hjælp til at styrke indsatsen over for klimamæssige problemstillinger," sagde Finn Bolding Thomsen, International Direktør i Green Key.

For at lære mere om Ecolabs forpligtelse til bærdygtighed, besøg www.ecolab.com/sustainability/product-responsibility.

###

Om Ecolab
Som betroet partner på mere end næste tre millioner kundelokationer er Ecolab Inc. brancheførende på vand-, hygiejne, og energiteknologier og services, som beskytter mennesker og vigtige ressourcer. Med en årlig omsætning på $15 milliarder og 49.000 medarbejdere, leverer Ecolab omfattende løsninger og on-site service for at fremme sikre fødevarer, fastholde rene miljøer, optimere vand- og energiforbrug, og forbedre og effektivisere driften på markedet i fødevare-, sundsheds-, energi- og hotelindustrien i mere end 170 lande over hele verden. www.ecolab.com

Følg os på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.


Kontakt Ecolab:
Laetitia Tettamanti
laetitia.tettamanti@ecolab.com


Om Green Key
Green Key-prisen repræsenterer den førende standard for udmærkelse inden for klimaansvarlighed og bæredygtig drift i rejsebranchen.

Denne prestigefyldte økomærkning repræsenterer virksomhedens forpligtelse til at opretholde deres lokaler efter de strenge kriterier bestemt af The Foundation for Environmental Education. En Green Key står for forpligtigelsen om at give sine gæster et løfte om at overholde Green Key-reglementet og at man gør en forskel på det miljømæssige område. De høje miljømæssige standarder bliver opretholdt gennem omfattende dokumentation og jævnlige kontrolbesøg. Green Key er egnet til hoteller, hostels, små beværtninger, campingpladser, ferieparker, konference centre, restauranter og attraktioner.


Kontakt Green Key:
Finn Bolding Thomsen
finn@fee.global

 

Relaterede nyheder