Ecolab tilbyder træningsprogram for vaskerimedarbejdere 

Træning af basale og tekniske færdigheder

Den 17. januar, 2020
Træning

For at hjælpe professionelle tekstilplejevirksomheder med at imødekomme udfordringen med konstant omskiftelige markedsvilkår, tilbyder Ecolab to nye træningsmoduler til vaskerimedarbejdere.

Det BASALE træningsprogram (på engelsk og tysk) handler om professionelt vaskeridrift og dækker emner som f.eks. vand, hygiejne, vaskemaskiner, tekstiler, vaskemidler og deres anvendelse med mere.

Den TEKNISKE vasketræning (tilbydes på engelsk og tysk) handler om doseringssystemer og håndtering af vaskedata.

Disse træningssessioner er tilrettelagt sådan, at vaskerimedarbejderne lærer de vigtigste færdigheder og får den nødvendige brancheviden. Modulerne er bearbejdede så de passer til alle uanset erfaringsniveau og bliver tilbudt på engelsk og tysk.

Vælg det rigtige træningsprogram ud fra listen af mulige datoer og tilmeld dig direkte ved at klikke på et af nedenstående links:

GRUNDLÆGGENDE træningsprogram for vaskerimedarbejdere (engelsk) d. 23-25. marts, 2020

GRUNDLÆGGENDE træningsprogram for vaskerimedarbejdere (tysk) d. 27-29. april, 2020

TEKNISK træningsprogram for vaskerimedarbejdere (engelsk) d. 18-19. maj, 2020

GRUNDLÆGGENDE træningsprogram for vaskerimedarbejdere (tysk) d. 9-11. november, 2020

TEKNISK træningsprogram for vaskerimedarbejdere (tysk) d. 30. november — 1. december, 2020

Om Ecolab

Med sine næsten tre millioner kunder er Ecolab (ECL) en betroet partner og global leder inden for vand, hygiejne og energiteknologi og services, som beskytter mennesker og vigtige ressourcer. Med en årlig omsætning på 15 milliarder USD og 49.000 partnere leverer Ecolab omfattende løsninger og services på stedet for at fremme sikre fødevarer, vedligeholde rene miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre den operationelle effektivitet for kunder i markederne for fødevarer, sundhed, energi, hoteller og industri i mere end 170 lande i hele verden.

Følg os på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.

Relaterede nyheder