1. Hjem
  2. Ecolab køber CID Lines, en global udbyder af biosikkerhed og hygiejneløsninger til opdræt af husdyr 

Ecolab køber CID Lines, en global udbyder af biosikkerhed og hygiejneløsninger til opdræt af husdyr 

Den 09. januar, 2020
Livestock Biosecurity

CID Lines er en førende global leverandør af biosikkerhed og hygiejneløsninger til opdræt af husdyr.

ST. PAUL, Minn.--(BUSINESS WIRE)-- Ecolab Inc., den brancheførende leverandør af sikkerhedsløsninger til vand, fødevarer, hygiejneteknologi og services, har indgået en aftale om at opkøbe CID Lines, en førende global udbyder af biosikkerhed og hygiejneløsninger.

CID Lines' primære forretning tilbyder et udvalg af rengørings-, desinfektions- og hygiejneløsninger til gårdbrug med grise, fjerkræ og malkekvæg og servicerer mere end 300.000 gårde i mere end 100 lande. Hovedkvarteret ligger i Ypres i Belgien og den privatejede virksomheds omsætning i 2019 lå på omkring 113 millioner dollars.

"CID Lines' stærke produktportefølje, udvalget af applikationer og deres lovgivningsmæssige ekspertise inden for landbrugsmiljø giver Eolab en fod inden for den voksende sektor for biosikkerhed for husdyr og fjerkræ med muligheder for at styrke vores globale tilstedeværelse og udvide, særligt i Asien, hvor denne sektor udvikler sig hurtigt," sagde Nick Alfano, Ecolabs Vicepræsident og Direktør for Global Food & Beverage.

Større flokke, stigende produktion af protein, mindre anvendelse af antibiotika og en strammere lovgivning har samlet set resulteret i større efterspørgsel på ekspertise inden for og løsninger til biosikkerhed og hygiejne for kvæg og fjerkræ, som kan være med til at sikre dyrevelfærd og sundhed og forebygge sygdomme, som kan have en negativ indvirkning på gårdenes produktion og rentabilitet.

​"Vi ser frem til at fortsætte denne vækstkurve og partnerskabet med Ecolab," sagde Koen Brutsaert,  medstifter og CEO i CID Lines. "Vores fokus på dyrevelfærd går fint i spænd med Ecolabs værdier på fødevaresikkerhed og miljøsundhedsområdet."

Opkøbet afventer lovmæssig godkendelse. som ventes at gå igennem i andet kvartal i 2020. Begge virksomheder vil fortsat køre videre separat indtil opkøbet er blevet godkendt. Der er ikke offentliggjort flere detaljer.

Om Ecolab
Med sine næste tre millioner kundelokationer er Ecolab (ECL) en betroet samarbejdspartner og går forrest med at skabe resultater og samtidig beskytte mennesker og vigtige ressourcer. Med en årlig omsætning på 15 milliarder dollars og 50.000 partnere leverer Ecolab omfattende løsninger, datadrevede indsigter og on-site services for at fremme fødevaresikkerhed, beskytte den offentlige sundhed, optimere vand- og energiforbrug og forbedre den operationelle effektivitet for kunder på fødevare-, sundheds-, energi- og hotelindustrier og markeder i mere end 170 lande verden over. www.ecolab.com.

Følg os på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn Ecolab eller Instagram Ecolab Inc.

(ECL-A)

Investorer:
Michael Monahan
+1 651 250 2809

Andrew Hedberg
+1 651 250 2185

Medier:
Roman Blahoski
+1 651 250 4385
roman.blahoski@ecolab.com

Laetitia Tettamanti
+44 (0) 7795300685
laetitia.tettamanti@ecolab.com

Del

 

Del

Relaterede nyheder