Ecolab tilbyder desinfektionsmidler til hænder og overflader, som effektivt dræber COVID-19-virussen på 30 sekunder

To Ecolab produkter, om anvendes i alle industrier på tværs af Europa, har vist sig at virke effektivt mod den nye coronavirus (SARS-CoV-2)

30. November 2020
Skinman Soft Protect FF og Sirafan Speed dræber effektivt COVID-19 virussen

Skinman Soft Protect FF, en alkoholbaseret håndsprit af højeste kvalitet, og Sirafan Speed, et desinfektionsmiddel til overflader, har begge vist sig at virke effektivt mod den virus, der forårsager COVID-19

Wallisellen, Schweiz - Uafhængige tests bekræfter effektiviteten af en serie af Ecolabs desinfektionsmidler i fht. at dræbe den virus, der forårsager COVID-19. Ecolabs Skinman Soft Protect FF, en alkoholbaseret håndsprit af højeste kvalitet og Sirafan Speed, et desinfektionsmiddel til overflader, er begge bekræftet effektive til at bekæmpe den virus, der forårsager COVID-19 i et forsøg, der blev koordineret af Dr. Brill & Partner GmbH og udført af Ruhr University Bochum i Tyskland.

Effektiv håndhygiejne over overfladerengøring er afgørende for at forhindre viral smittespredning. I følge flere videnskabelige studier12estimeres det, at SARS-CoV-2 kan overleve flere dage på hud og overflader. Hyppig rengøring, desinficering af overflader og ordentlig håndhygiejne, er ifølge verdenssundhedorganisationen WHO3 identificeret som afgørende tiltag i kampen for at stoppe spredningen af SARS-CoV-2.

"At vaske hænder og rengøre overflader er en af de få våben mod pandemien" sagde Sam de Boo, direktør of Ecolab Vesteuropa. "Vi skal have folk til at forstå og se fordelene ved god hygiejne. Med Ecolabs serie af produkter med beviselig effektivitet mod COVID-19 virussen, vil folk føle sig mere selvsikre og hurtigere indarbejde bedre hygiejnerutiner, som hjælper med at bremse pandemien og beskytte den offentlige sundhed."
Ecolabs desinfektionsmidler anvendes på tværs af afgørende industrier inklusiv fødevareproduktion og -service, fødevarebutikker, hoteller og sundhed og centre for langtidspleje. Disse industrier er afhængige af overholdelse af regler om god håndhygiejne og desinficering af overflader for at beskytte deres medarbejdere, patienter og kunder. Ecolab tilbyder vejledning og protokoller for at sikre effektiv anvendelse af produkterne og desinficeringsprocessen.

Om produkterne

Skinman Soft Protect FF er en flydende, alkoholbaseret håndsprit med en unik og hudvenlig formel med komplet virusdræbende effekt på 30 sekunder ifølge EN 14476. Det virker effektivt mod bakterier, gærsvampe og virusser. Denne formel er af høj kvalitet og leverer basal hudbeskyttelse med sine fugtgivende og regenererende egenskaber.

Sirafan Speed er et desinfektionsmiddel, der er klar til brug, hurtigtvirkende uden behov for aftørring, og som virker effektivt mod bakterier, svampe og indkapslede virusser. Kombinationen af aktive ingredienser giver et hurtigtvirkende desinfektionsmiddel på overflader, der er i kontakt med fødevarer, så som anretterborde, skære- og pålægsmaskiner.

Ecolab leverer også et bredt udvalg af andre produkter til håndhygiejne og desinfektionsmidler til overflader, såsom disse to produkter, som overholder den europæiske regulering af biocide produkter, EN 14476, hvilket betyder, at de virker effektivt mod indkapslede virusser inklusiv coronavirusser.

Om Ecolab


Med sine næsten tre millioner kundelokationer, er Ecolab (ECL) verdensførende inden for vand-, hygiejne og smitteforebyggende løsninger og services. Med en årlig omsætning på $13 milliarder og mere end 45.000 partnere leverer Ecolab omfattende løsninger, datadrevne indsigter og personlig service for at fremme fødevaresikkerheden, fastholde rene og sikre miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre driftsmæssig effektivitet og bæredygtighed for kunder i fødevare-, sundheds- og hotelindustrien i mere end 170 lande over hele verden. www.ecolab.com

følg os på Twitter @ecolab, Facebook facebook.com/ecolab, LinkedIn eller Instagram @Ecolab Inc.

Mediekontakt:
Laetitia Tettamanti
Kommunikationschef for Ecolab Europa
Laetitia.tettamanti@ecolab.com
+44 7795300685

1 Aerosol and surface stability of HCoV-19 (SARS-CoV-2) compared to SARS-CoV-1. van Doremalen N, Bushmaker T, Morris DH, Holbrook MG, Gamble A, Williamson BN, Tamin A, Harcourt JL, Thornburg NJ, Gerber SI, Lloyd-Smith JO, de Wit E, Munster VJ. N Engl J Med. 2020 Mar 17. doi: 10.1056/NEJMc2004973.. PMID: 32182409.
2 Ryohei Hirose, Hiroshi Ikegaya, Yuji Naito, Naoto Watanabe, Takuma Yoshida, Risa Bandou, Tomo Daidoji, Yoshito Itoh, Takaaki Nakaya, Survival of SARS-CoV-2 and influenza virus on the human skin: Importance of hand hygiene in COVID-19, Clinical Infectious Diseases, , ciaa1517, https://doi.org/10.1093/cid/ciaa1517
3 https://www.who.int/infection-prevention/campaigns/clean-hands/WHO_HH-Community-Campaign_finalv3.pdf


Relaterede nyheder