Ecolab åbner Healthcare Advanced Design Center for at fremme innovation indenfor branchen for medicinsk udstyr.

End-to-end design og fremstilling af skræddersyede sterile barrierer til robot- og diagnostisk kirurgisk udstyr vil hjælpe med at forbedre patientresultater

09. august, 2021
ADC Robotic Arm Ribbon Cutting

ST. PAUL, Minn. - 9. aug. 2021 - Ecolab Inc., den globale leder inden for vand, hygiejne og infektionsforebyggende løsninger og tjenester, åbner Ecolab Healthcare Advanced Design Center i Eagan, Minn. Et imponerende 22.000 kvadratmeter stort innovationscenter gør det muligt for Ecolab Healthcare at indgå partnerskab med kunder indenfor branchen for medicinsk udstyr omkring infektionsforebyggende løsninger til deres banebrydende kirurgiske operationsudstyr og udvikle nye løsninger til hospitaler og kirurgiske centre. Specialdesignede sterile barrierer og udstyrsgardiner hjælper hospitaler og kirurgiske centre med at styrke infektionsforebyggende foranstaltninger, forbedre patientresultater og styre driftsomkostninger og effektivitet. 

"Branchen for kirurgisk udstyr forventes at vokse hurtigt i løbet af de næste fem år, drevet af kravet om mere konsekvente og præcise procedurer, der forbedrer livskvaliteten og forkorter rekonvalescenstiden for patienter," siger Beth Simermeyer, formand for Ecolab Healthcare and Life Sciences. "Ved at investere i at udvikle tilpassede sterile barriereløsninger til denne voksende branche, hjælper vi vores kunder med at innovere hurtigere og med at beskytte patienter mod infektion." 

Kirurgiske centre har ændret sig dramatisk i løbet af de sidste 20 år til at omfatte avanceret kirurgisk robot- og diagnostisk billeddannelsesudstyr. Robotassisterede operationer er mere og mere almindelige 1 og er forbundet med positive patientresultater såsom kortere rekonvalescenstid og reducerede forekomster af infektion på grund af nøjagtigheden og konsistensen af procedurerne. Sterile barrierer, f.eks. specialdesignede gardiner, hjælper med at forbedre patientsikkerheden og beskytte kirurgisk udstyr mod skader. I takt med, at kirurgiske robotter og diagnostisk udstyr bliver mere avancerede, er sterile barrierer blevet mere sofistikerede og indviklede. Kirurgiske gardiner skal nu være fleksible nok til at rumme komplekse og præcise bevægelser, med nok synlighed og ventilation til at sikre præcisionen og integriteten af robotteknologien.

Ved at samarbejde tidligere i produktudviklingscyklussen vil fabrikanter af medicinsk udstyr vide, at de har det nødvendige partnerskab til at bringe nye teknologier hurtigere på markedet. Med en dedikeret forretning med maskiner, designrum og et renrum kan Ecolabs Advanced Design Center bringe nyt produktdesign hele vejen igennem til pilotproduktion." 

Kunder kan mødes med forskere og ingeniører fra Ecolab for at designe, udvikle, teste og producere tilpassede udstyrsgardiner. Dette samarbejde vil foregå i realtid på stedet eller eksternt ved hjælp af augmented reality-løsninger som Microsoft HoloLens 2.0 og Microsoft Surface Hub. 

"Horisonten for kirurgisk innovation er enorm og accelererende," siger Gergely Sved, senior vice president og general manager for Global Healthcare. "Med Advanced Design Center ser Ecolab frem til at udvide vores kundepartnerskaber og yderligere hæve niveauet for samskabelse af løsninger, der kommer klinikpersonalet og deres patienter tilgode."

Ecolab Healthcare tilbyder et omfattende udvalg af infektionsforebyggende løsninger til healthcare-faciliteter med det formål at skabe renere, sikrere og sundere miljøer for patienter og udbydere af healthcare. Ecolab Healthcare-produkter og -programmer er designet til at forbedre rengøring, desinfektion, håndhygiejne og behandling af instrumenter for at reducere risikoen for infektioner relateret til healthcare (HAI'er) med fokus på bredt funderede infektionsforebyggende løsninger og for at skabe standardiserede processer til at opretholde resultater over tid.

Hvis du vil vide mere om tilbuddene fra Ecolab Healthcare Facility, kan du besøge www.ecolab.com/healthcare

 

Om Ecolab
​​​​​​​Ecolab (ECL) er en betroet samarbejdspartner på næsten tre millioner kundelokationer og er verdensførende inden for løsninger og tjenester til vand, hygiejne og infektionsforebyggelse. Med en årlig omsætning på $12 milliarder og mere end 44.000 partnere leverer Ecolab omfattende løsninger, datadrevne indsigter og personlig service for at fremme fødevaresikkerheden, fastholde rene og sikre miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre driftsmæssig effektivitet og bæredygtighed for kunder i fødevare-, sundheds- og hotelindustrien i mere end 170 lande over hele verden. www.ecolab.com

Følg os på LinkedIn, Twitter, Instagram og Facebook.  

Kontakt:

Cead Nardie-Warner, Ecolab
+1 651 250 4724
mediarelations@ecolab.com

_________________________________________________

1Trends i inddragelsen af robotkirurgi til almindelige kirurgiske procedurer, JAMA Network, januar 2020: https://www.ncbi.nlm.nih .gov/pmc/artikler/PMC 6991252/

Relaterede nyheder