Manchester United sætter nye standarder for hygiejne og bæredygtighed med Ecolab

11. august, 2021

Mens fodboldklubber forbereder sig på at byde velkommen tilbage til stadioner fulde af fans ved starten af den nye sæson, har Manchester United indgået et innovativt partnerskab med Ecolab, den globale leder inden for vand, hygiejne og infektionsforebyggelse, og udruller de videnskabsbaserede løsninger på tværs af Old Trafford og Carrington træningsbanen.

Manchester United vil trække på Ecolab's ekspertise for at vise lederskab indenfor hygiejne og bæredygtig praksis og hjælpe med at skabe et renere miljø for fans og fremme folkesundheden, når Old Trafford forbereder sig på at åbne portene for de største folkemængder i 17 måneder.

Ecolab har næsten 100 års erfaring med at støtte virksomheder på tværs af 170 lande i at levere fremragende hygiejne og drive mere effektive og bæredygtige forretninger. Dette omfattende partnerskab vil kombinere Ecolab's ekspertise med Manchester United's fokus på en renere og mere bæredygtig fremtid. Desuden har klubben forpligtet sig til at samarbejde med Ecolab for at levere et højere niveau af renhed, baseret på strenge rengøringsprotokoller, uddannelse og audits, der vil give klubben det officielle Ecolab Science Certified™-stempel.

Alle områder på Uniteds ikoniske Old Trafford stadion og Carrington træningsbane bliver udstyret med Ecolab hånddesinfektionsmiddel, der også bruges overalt af National Health Service (NHS). Fra siddepladser, gæstelounges og køkkener, til omklædningsrum, træningsfaciliteter og kontorlokaler, vil Ecolabs løsninger og teknologi gavne fans, spillere og personale i alle dele af klubben.

En skræddersyet Textile Care-løsning til Uniteds vasketøj vil give forbedret kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed ved vask af kits og linned; og klubbens prisvindende serviceteam vil blive informeret om, hvordan man optimerer kvaliteten af det vand, der bruges til vanding af banerne, og som giver de bedst mulige arealer at spille på i løbet af sæsonen på Old Trafford og Carrington.

For at maksimere fordelene ved partnerskabet har Ecolab udpeget en intern ekspert til at rådgive Manchester United og føre tilsyn med implementeringen af de nye løsninger og teknologi overalt i klubben.

Manchester Uniteds Chief Operating Officer, Collette Roche, udtaler:

”Sikkerheden for vores fans, medarbejdere og spillere vil altid være en prioritet for Manchester United. Mens vi forbereder os på at genåbne Old Trafford, erkender vi, at det er vigtigere end nogensinde at hæve vores allerede høje standarder for hygiejne og infektionsforebyggelse.

"Vi ser frem til at arbejde sammen med Ecolab om at opnå det officielle Ecolab Science Certified-stempel, så alle besøgende i klubben kan se vores engagement i at levere et højere niveau af renlighed og sikre, at de får den bedst mulige oplevelse."

For at fejre starten på sit partnerskab med klubben vil Ecolab gå sammen med Manchester United Foundation for at samarbejde omkring fremtidige projekter indenfor fondens netværk af partnerskoler i Greater Manchester.

"Gennem vores partnerskab med Manchester United glæder vi os til at hjælpe fans med at komme tilbage til deres elskede klub ved at gennemføre renere og mere sikker praksis på tværs af klubben og dermed demonstrere de transformative resultater, som vi skaber for vores kunder hver dag," siger Christophe Beck, Ecolab CEO .

"Vores ambition er at støtte det globale økonomiske og samfundsmæssige opsving ved at fremme mere hygiejniske og bæredygtige metoder. Baseret på vores videnskabelige ekspertise og erfaring indenfor industri, healthcare og hoteller vil vi fortsat hjælpe organisationer som Manchester United med at levere oplevelser, der beskytter folkesundheden og samtidig bevarer sundheden på vores planet."

Om Manchester United

Manchester United er et af de mest populære og succesrige sportshold i verden, og spiller en af de mest populære publikumssportsgrene på Jorden. Gennem vores 143-årige arv har vi vundet 66 trofæer, og det gør os i stand til at udvikle verdens førende sportsbrand og et globalt fællesskab på 1,1 mia. fans og følgere. Vores store og engagerede fællesskab giver Manchester United en verdensomspændende platform til at generere betydelige indtægter fra flere kilder, herunder sponsorering, merchandising, produktlicenser, nye medier og mobil, broadcasting og kampdag. 

Om Ecolab

​​​​​​​Ecolab (ECL) er en betroet samarbejdspartner på næsten tre millioner kundelokationer og er verdensførende inden for løsninger og tjenester til vand, hygiejne og infektionsforebyggelse. Med et årligt salg på $12 milliarder og mere end 44.000 partnere, leverer Ecolab omfattende løsninger, datadrevede indsigter og personlig service for at fremme fødevaresikkerheden, fastholde rene og sikre miljøer, optimere vand- og energiforbrug og forbedre driftseffektiviteten og bæredygtigheden for kunder i industrier inden for fødevarer, sundhed, rejse og hoteller såvel som på de industrieller markeder i mere end 170 lande over hele verden.

Hvis du vil vide mere om vores partnerskab med Manchester United, kan du besøge denne side:

Det store Kick-off

 

Relaterede nyheder