ActichlorPlus

Actichlor™ Plus

Actichlor™ Plus er et effektivt klordesinfektionsmiddel til alle aspekter inden for desinfektion af overflader og miljøer. Det kombinerer et klorkompatibelt vaskemiddel med NaDCC i en enkelt tablet og tilbyder fremragende rengørings- og desinfektionsresultater med blot ét nemt trin.

Produktdetaljer

  • Effektiv klordesinfektion i en praktisk tabletform
  • Det bredspektrede virkeområde er velegnet til mange typer anvendelse, herunder blodplamager og sporedræbende desinfektion
  • Nem at anvende, og detaljerede undervisningsmaterialer og vejleding er tilgængelige
  • Et-trins rengøring og desinfektion

Anvendelsesområde

Til desinfektion af blodplamager, almindeligt klinisk miljø, vaske og afløb samt cateringudstyr.

Brugsanvisning

For at få en opløsning på 1000 ppm skal der opløses 1 x tabletter i 1 liter vand; eller for at få en opløsning på 10.000 ppm, 10 x tabletter i 1 liter vand. Se fortyndingstabellen for yderligere instruktioner.

Undervisning og støtte

Man kan få en fortyndingsflaske til at hjælpe med nøjagtig fortynding af Actichlor™ og Actichlor™ Plus. Udvalget understøttes også af instruktionsplakater og -kort samt en undervisningsvideo, som du kan få hos din leder.

 

Mikrobiologiske egenskaber

Desinfektionsopløsninger, der er fremstillet med Actichlor™ Plus, er effektive mod bakterier, sporer, gærsvampe, mug og vira.

 

Produktspecifikationer

Actichlor™ Plus Tabletter - Brusende NaDCC-tabletter med vaskemiddel

Anvend biocidholdige produkter med forsigtighed. Læs altid mærkat og produktoplysninger inden anvendelse. Kun til professionel brug.
For yderligere oplysninger se venligst produktets mærkat/MSDS.