EcolabRepspeakingwChefaboutApexresults

Apex™ til maskinopvask

Med automatisk sporing af de væsentligste effektivitetsparametre, en intuitiv ny overvågningsenhed til opvaskemaskiner samt handlingsrettet rapportering og alarmer kan du løse dine største opvaskeproblemer. Vores Apex™ opvaskeprogram tilbyder cateringvirksomheder maksimal kontrol over deres opvaskeresultater og samlede omkostninger.

MØD APEX

Apex-serien med højeffektive maskinopvaskemidler omfatter:

•Vaskemidler
•Skyllemidler

Mød Apex, løsningen på din største udfordring med opvask

Apex hjælper dig med at gøre din opvask mere effektiv. Apex giver dig mere kontrol over din opvask og dine samlede omkostninger, men gør det samtidig nemmere end nogensinde før at drive dit opvaskelokale og få enestående resultater.

Løs dine største maskinopvaskeproblemer med...

  • Automatisk sporing af de væsentligste effektivitetsparametre
  • En intuitiv ny overvågningsenhed til opvaskemaskiner
  • Handlingsrettet rapportering og alarmer

Download brochurer

Din succes afhænger af glade og tilfredse gæster og styring af risiko. Ecolab er ledende inden for catering-branchen og tilbyder service og løsninger, der hjælper dig med at skabe en middagsoplevelse, der giver et varigt indtryk. For mere information vedrørende vores Apex produktsortiment eller catering-program, download brochurerne nedenfor.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.