1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. Vores tilbud
  4. Apex til manuel opvask

Apex ™ til manuel opvask

Ecolabs opvaske løsninger hjælper dig med at give rene tallerkener, glas og sølvtøj, hvilket har en positiv indvirkning på dine gæster og vil betyde, at de vil komme tilbage. Din Ecolab-repræsentant vil arbejde tæt sammen med dig og hjælpe dig med at vælge det korrekte flydende eller solide produkt, så det passer til din virksomheds specifikke behov.

An image of an employee washing dishes.
Mere kontrol, mere enkelt

Apex-familien af højtydende produkter til manuel opvask omfatter:

Rengøringsmidler til manuel opvask
Broad Range Sanitizers
Iblødsætning​​​​​​​ af bestik
Iblødsætning af gryder og pander

3-Compartment Sink

Produktegenskab:
Apex™ Manual Detergent
Din succes afhænger af glade og tilfredse gæster og styring af risiko. Ecolab er ledende inden for catering-branchen og tilbyder service og løsninger, der hjælper dig med at skabe en middagsoplevelse, der giver et varigt indtryk. 

Iblødsætningsmidler

Apex™ Presoak

With a unique combination of alkalinity and surfactants, it loosens soils and emulsifies grease, and its patented dual-enzyme formula thoroughly removes tough, dried- or baked-on protein and starch soils.

Apex™ Pot and Pan Soak

Features an alkaline formula that removes stubborn, baked-on soils. It's formulated to be safe on hands while effectively removing blackened carbonized build-up and adding metal protection to prolong the life of pots and pans.

Sanitizers

Produktegenskab:
Apex™ Solid Quat Broad Range Sanitizer 

Proper use helps prevent the transmission of germs from counter and table tops to guests and employees.

An image of an Apex2 controller with clean glassware in background.
Apex™ Overview Brochure

Learn how you can have more control over your warewashing program with Ecolab's Apex™ program.

Foodservice Program Brochure
Din succes afhænger af glade og tilfredse gæster og styring af risiko. Ecolab er ledende inden for catering-branchen og tilbyder service og løsninger, der hjælper dig med at skabe en middagsoplevelse, der giver et varigt indtryk.
Download brochurer
Din succes afhænger af glade og tilfredse gæster og styring af risiko. Ecolab er ledende inden for catering-branchen og tilbyder service og løsninger, der hjælper dig med at skabe en middagsoplevelse, der giver et varigt indtryk. For mere information vedrørende vores Apex produktsortiment eller catering-program, download brochurerne nedenfor.
Ecolab Servicekonzept
Our Service Concept

Our service concept includes a 360° approach consisting of innovative technology, service, training and information.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.