1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. Vores tilbud
  4. Apex til manuel opvask

apex™ til manual opvask

Ecolabs opvaske løsninger hjælper dig med at give rene tallerkener, glas og sølvtøj, hvilket har en positiv indvirkning på dine gæster og vil betyde, at de vil komme tilbage. Din Ecolab-repræsentant vil arbejde tæt sammen med dig og hjælpe dig med at vælge det korrekte flydende eller solide produkt, så det passer til din virksomheds specifikke behov.

mere kontrol.
mere enkelt.

Apex-familien af højtydende produkter til manuel opvask omfatter:

Rengøringsmidler til manuel opvask
Iblødsætning​​​​​​​ af bestik
Iblødsætning af gryder og pander
produkt funktion:
apex vaskemiddel til manuel opvask

Med Ecolabs faste vaskemiddel er det nu blevet nemmere end nogensinde at kontrollere dine opvaskeomkostninger, samtidig t med at du øger din ydeevne. 1kg opvaskemiddel i fast form er udviklet til at rengøre det mest vanskelige fødevareaffald, samtidigt med at din opvaskeproces bliver mere effektiv.

Ecolabs faste vaskemiddel til manuel opvask med fast mobil dispenser, hjælper dig med at levere skinnende resultater, mens du minimerer affaldet. Klar til brug på sekunder, så du effektivt kan fylde vasken med en præcis fortynding hver gang.

DOWNLOAD AF BROCHURE
Din succes afhænger af glade og tilfredse gæster og styring af risiko. Ecolab er ledende inden for catering-branchen og tilbyder service og løsninger, der hjælper dig med at skabe en middagsoplevelse, der giver et varigt indtryk. For mere information vedrørende vores Apex produktsortiment eller catering-program, download brochurerne nedenfor.