Apex ™ til manuel opvask

Ecolabs opvaske løsninger hjælper dig med at give rene tallerkener, glas og sølvtøj, hvilket har en positiv indvirkning på dine gæster og vil betyde, at de vil komme tilbage. Din Ecolab-repræsentant vil arbejde tæt sammen med dig og hjælpe dig med at vælge det korrekte flydende eller solide produkt, så det passer til din virksomheds specifikke behov.

Mere kontrol, mere enkelt

Apex-familien af højtydende produkter til manuel opvask omfatter:

Rengøringsmidler til manuel opvask
Iblødsætning​​​​​​​ af bestik
Iblødsætning af gryder og pander

Produktegenskab:

Apex håndvaskemiddel

Med Ecolabs faste vaskemiddel er det nu blevet nemmere end nogensinde at kontrollere dine opvaskeomkostninger, samtidig t med at du øger din ydeevne. 1kg opvaskemiddel i fast form er udviklet til at rengøre det mest vanskelige fødevareaffald, samtidigt med at din opvaskeproces bliver mere effektiv.

Ecolabs faste vaskemiddel til manuel opvask med fast mobil dispenser, hjælper dig med at levere skinnende resultater, mens du minimerer affaldet. Klar til brug på sekunder, så du effektivt kan fylde vasken med en præcis fortynding hver gang.

Downloads

Din succes afhænger af glade og tilfredse gæster og styring af risiko. Ecolab er ledende inden for catering-branchen og tilbyder service og løsninger, der hjælper dig med at skabe en middagsoplevelse, der giver et varigt indtryk. For mere information vedrørende vores Apex produktsortiment eller catering-program, download brochurerne nedenfor.
Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhedsbrev

Skriv jer op på vores mailingliste i dag og hold jer opdaterede på vores nyeste innovationer, forskning, tips, events og services, som hjælper med at holde jeres miljø rent og sikkert, effektivisere driften og opnå jeres mål for bæredygtighed.