1. Hjem
  2. Vores løsninger
  3. Vores tilbud
  4. PERformance 60
Nurse with towels

PERformance® 60
60 °C desinfektions-middel til tekstiler på hospitaler

Med PERformance® 60 programmet sætter Ecolab standarderne for bæredygtighed med hensyn til kvalitet, energi, effektivitet og besparelser i vaskerier. For de enkelte vaskerier betyder det et højt kvalitetsniveau samt besparelser på vand- og energiomkostningerne.

PERformance® 60 konceptet omfatter en kombinationen af Ecolabs emulsion-teknologi samt blege- og desinfektionsmidlet Ozonit Performance. Kombinationen af disse 2 komponenter reducerer vaskeprocessens samlede omkostning og leverer et fremragende vaskeresultat ved 60 °C samt fuldt ud desinficerede tekstiler.
PERformance®60 yder bedre effektivitet, sparer vand og energi og hjælper jer med at forbedre jeres produktivitet.

Ecolabs emulsion-teknologi

Detergent vs Emulsion
unik sammensætning
Ecolabs emulsion-teknologi er udviklet til at kunne tilbyde de mest virksomme og koncentrerede vaskemidler til vaskeribranchen.
I kraft af innovative sammensætninger og særlige produktionsmetoder gennemtrænger emulsionens mikroskopiske partikler tekstilerne meget dybere og fjerner forskellige typer snavs mere effektivt end traditionelle vaskemidler. Teknologien leverer også enestående skylleevner og muliggør, at der udelades 1-2 skylletrin, hvilket resulterer i en reduktion af vandforbruget og en stigning i vaskeriproduktiviteten.
Emulsion-teknologien er velegnet til alle tekstiltyper, herunder sengetøj i sundhedsvæsenet.

Relaterede tilbud

Se de nedenstående relaterede tilbud:

Our search returned no results.