SolidSafe

SYSTEMET SOLIDSAFE

Ecolabs unikke system har revolutioneret den automatiserede rengøring af kirurgiske instrumenter. Systemet tilbyder bemærkelsesværdige sikkerheds- og effektivitetsfordele, og det giver også fremragende rengøringsresultater og materialekompatibilitet.

Introduktion til Solidsafe-systemet

Solidsafe-systemet kombinere Ecolabs vaskemiddel i fast form, MetalClean, med vores innovative Solidsafe dispenser. Denne unikke teknologi, som er specifikt udviklet til markedet for behandling af instrumenter, er kun tilgængelig hos Ecolab. Se vores video og få mere at vide.

80to1

hvorfor vælge opvaskemiddel i fast form

En kapsel i fast form svarer til 80 liter traditionelt vaskemiddel, hvilket reducerer opbevaringsplads, manuel håndtering og affald. Derudover bliver arbejdsgangen hurtigere, når færre dunke skal udskiftes. Reduceret eksponering for flydende væsker betyder et mere sikkert arbejdsmiljø.

DOKUMENTERET VIRKSOM MOD CJD

Helt op til 237 per million af befolkningen i Storbritannien inkuberer muligvis lige nu passivt CJD (Creutzfeldt-Jakobs sygdom). Det er uafhængigt blevet dokumenteret, at MetalCleaner effektivt ikke kun i rent fysisk at fjerne prioner,men også i at reducere smitte ved at nedbryde fejlfoldede prioners evne til at reproducere. Klik her for at få mere at vide.

Solidsafe-systemet – produkter og udstyr

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Tilknyttede løsninger

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.