Metalclean

MetalClean

MetalClean med SolidSafe-teknologi. Et mildt alkalinebaseret rengøringsmiddel med enestående materialekompatibilitet. Formuleret til den automatiserede proces for kirurgiske instrumenter, herunder anodiseret aluminium.
 1. Hjem
 2. Vores løsninger
 3. Vores tilbud
 4. Systemet Solidsafe
 5. MetalClean

Produktdetaljer

I miljøsikkerhedsvurderingen blev MetalClean evalueret som yderst bionedbrydelig og fri for EDTA, NTA og fosfater.

Emballagen er fremstillet af polyethylen- eller polypropylenplast. Den er fremstillet af ikke regenererede, nye råmaterialer for at garantere den nødvendige kvalitet til medicinske anvendelser.

Plastikemballagerne er fortrykte for at gøre det muligt at genbruge materialet. Æskerne består af naturligt farvet, ubleget og overvejende genbrugt papir.

 • Til rengøring af kirurgiske instrumenter og tilbehør i vaske- og desinfektionsmaskiner.
 • En MetalClean-kapsel ≈ 80 l flydende koncentrat.
 • Til inaktvering af prion: 10ml/l af opløsningen produceret af SolidSafe dispenseren trækkes automatisk vha. de alkalisk bestandige doseringspumper på vaske- og desinfektionsmaskinen. Kriterier for vaskecyklus: skal indstilles til 55 °C i 10 min. 
 • pH-værdien ved 55 °C: 10,0 -10,5 i blødt vand.
 • Til rutinemæssig brug: 3-6ml/l af opløsningen produceret af SolidSafe-dispenseren trækkes automatisk vha. de alkalisk bestandige doseringspumper på vaske- og desinfektionsmaskinen.
 • Vælg program i overensstemmelse med instruktionerne fra vaskemaskinens producent.
 • Produktet kan anvendes uden neutralisering, når der bruges omvendt osmose eller demineraliseret vand til den sidste skylning. Hvis neutralisering er påkrævet, doseres ca. 1-3 ml/l Sekumatic FNZ.
 • pH-værdi (flydende koncentrat med vand fra vandhanen, 20 °C): ca. 13,4
 • pH-værdi (ved brug af opløsning med 3 ml/l demineraliseret vand, 20 °C): ca. pH 11
 • Ledningsevne (ved brug af opløsning med 3 ml/l demineraliseret vand, 20 °C): ca. 328 μS/cm

Baseret på ingrediensernes masseindhold er MetalClean klassificeret og mærket som "ætsende". MetalClean indeholder ikke nogen ingredienser, der er klassificeret som mutagene, kræftfremkaldende eller giftig for reproduktion.

SolidsafeSystemLoadingCapsule2_RGB
Systemet Solidsafe

Solidsafe-systemet kombinerer Ecolabs opvaskemiddel i fast form, MetalClean, med vores innovative Solidsafe dispenser. Denne unikke teknologi, som er specifikt udviklet til markedet for behandling af instrumenter, er kun tilgængelig hos Ecolab. Klik nedenfor for at komme til Solidsafe-siden og få mere at vide.