En hilsen fra Ecolabs Regional President Europe

Vores medarbejdere arbejder på flere end 1 million kundelokationer over hele verden for at skabe og beskytte det, der er vigtigst: Rent vand, sikre fødevarer, rigelig energi og sunde omgivelser. Vores medarbejdere har et solidt kendskab til vores kunder, og ved hvilke udfordringer de står over for, og de går langt for at levere de nødvendige løsninger.

Vi hjælper vores kunder med at effektivisere driften i deres virksomhed, udvide deres driftsansvar særligt i områder med få ressourcer og tilpasse deres virksomhed i forhold til forventninger. Vores forretningsmodel kombinerer teknologi og information med service og uddannelse for leverer varige forbedringer. Vi har et godt og nært forhold til vores kunder og et stort kendskab til deres virksomhed, derfor er vi i stand til at videregive veldokumenterede oplysninger til vores forsknings- og udviklingsarbejde.

Helt grundlæggende for os er en forståelse af, at reelle og varige forandringer accelereres, når økonomiske, miljømæssige og sociale fordele tilpasses. Sådan har det været fra Ecolab blev etableret for mere end 90 år siden. I dag hvor der er større pres på naturlige ressourcer og forventningerne til bæredygtig virksomhedsdrift er højere, er vores evne til at hjælpe vores kunder med at gøre mere med mindre blevet endnu vigtigere. Vores arbejde er centralt i verdens vigtigste industrielle, miljømæssige og sociale udfordringer. Det er et meget spændende.

I Europa understøttes vores 8.300 ansatte af 230 videnskabsfolk, der arbejder på 5 forskellige forskningssteder. Vi har mere end 440 patenter i Europa, og hvert år lancerer vi en række nye løsninger, der kan hjælpe vores kunder med at reducere omkostninger, øge effektiviteten, minimere anvendelse af naturlige ressourcer samt forbedre sikkerheden for mennesker og miljø - gennem sourcing , produktion, transport og levering , brug og bortskaffelse.

Den største betydning for Ecolab er altid arbejdet med vores kunder, og vi taler ikke kun om det, vi gør også noget ved det. Efterhånden som Ecolab vokser globalt, øger vi vores engagement for at minimere vores egen miljømæssige påvirkning og forbedre vores sikkerhed.

Vi oplever at dygtige mennesker, der ønsker at gøre en forskel i verden, tiltrækkes af Ecolab på baggrund af vores formål, vores engagerede medarbejdere og unikke evne til at hjælpe med at løse komplekse globale udfordringer. Vi ved, at vores kunder regner med, at vi kan hjælpe dem til at opnå succes og vækst samt imødekomme deres egne ambitiøse bæredygtige mål. Vi er stolte over hvad vores medarbejdere hver dag opnår i samarbejde med vores kunder for at gøre verden renere, sundere og mere sikker.

 

Venlig hilsen

Darrell Brown

EVP & President Europe

Maj 2015

Back to Top