Kulturen

Uanset hvor du finder Ecolab, finder du Ecolab-kulturen. Vores kultur er en håndgribelig kraft, der overskrider geografiske grænser og sprog, og gennemsyrer alt det, vi laver som virksomhed.

Kampånd
Ecolab-medarbejderne er virksomhedens hjerte og sjæl. Sultne efter succes og passionerede efter at opnå det, omfavner vi det ukendte. Frygtløse tager vi risici – faste i troen på vores evne til at levere resultater. Vi er ivrige og ambitiøse. Vi er urokkelige i vores udholdenhed og overvinder forhindringer med mod og beslutsomhed. Mest af alt finder vi glæde i arbejdet samt i at tjene virksomheden og kunderne.

Stolthed
Ekstraordinær service, ekstraordinære produkter. Vi er stolte over at kunne fremvise den bedste kvalitet i alt, hvad vi tilbyder. Uanset hvor stort et projekt er eller hvor lille en forespørsel er, bestræber vi os på at give en velkvalificeret respons, fordi vi finder glæde i perfektion. Vi sætter vores virksomhed højt og repræsenterer det med stolthed.

Målbevidsthed 
Ambitiøse og aggressive, med gåpå-mod og beslutsomme, entusiastiske og energiske dyrker vi muligheden for at konkurrere. Vi trives med udfordringer og ser dem som en invitation til succes. Som ét team arbejder vi sammen for at hjælpe vores kunder i det daglige arbejde, overgå vores bedste resultater og føre vores organisation mod yderligere succes.

Engagement 
Som en familie er vi knyttet sammen af et uudtalt løfte, bundet af vores overbevisninger. Vi værdsætter entusiasme og er klar til at hjælpe hinanden og vores kunder. Vi accepterer intet mindre end loyalitet. Vi er tro mod hinanden og mod vores sag.

Passion 
Vi har en helhjertet tro på vores virksomhed; dets mål og formål er vores mission og vi tager dem entusiastisk til os og forfølger dem utrætteligt. Endnu vigtigere er, at vi tror på hinanden, passer på, beskytter og støtter hinanden.

Integritet 
Professionel. Pålidelig. Tillidsvækkende. Ærlig. Vores virksomheds integritet er et vigtigt aktiv, og vi har forpligtiget os til at opretholde det over hele verden. Vi sætter høje standarder, og vi overholder dem i vores arbejde, som vi udfører på redelig og etisk vis. Vi deler vores forventninger med hinanden og bestræber os på at opretholde en arbejdsplads, der er opbygget på gensidige værdier, tillid og goodwill.

Back to Top