Expertise Assessment Validation Documentation written on stairs

Opbygning af en vellykket strategi for kontaminationskontrol​​​​​​​

Vi er med dig på hvert skridt af vejen

Det opdaterede udkast til den europæiske GMP for lægemiddelproducenter (EudraLex Volume 4 bilag 1 udkast v. 12 februar 2020) har introduceret krav om, at lægemiddelproducenter skal have indført en strategi for kontaminationskontrol (CCS).

Uanset om du er i færd med at definere, udvikle eller vedligeholde din CCS, kan vi i samarbejde med dig hjælpe med at opbygge en kompatibel strategi til kontaminationskontrol indenfor rengøring, desinfektion og sanering.

An Ecolab technician with a client in a cleanroom

Her kan vi hjælpe

Vores team af konsulenter med teknisk ekspertviden kan levere en række skræddersyede løsninger til kontaminationskontrol, herunder Klercide, Bioquell og Validex, og give dig adgang til de værktøjer og ressourcer, du har brug for til at implementere en effektiv strategi.

Book et indledende møde


Vi kan levere de nødvendige trin, som bringer dig til en forbedret grad af kontrol

Ecolab expert talking with a client
Ekspertise

Ecolabs globale tekniske konsulenter (GTC'er) er et team af farmaceutiske mikrobiologer med årtiers praktisk erfaring. Teamet forbliver i front i branchen gennem engagement med lovgivende organer som USP, PDA, CEN og EPA.

Ecolab expert talking with customer
Dokumentation

Ecolab tilbyder omfattende dokumentationspakker til rationalisering af accept af risici eller dokumentation af løsning til kontaminationskontrol, der er blevet implementeret for at afbøde risici. Vores GTC -team arbejder sammen med dig for at sikre, at kompatibel dokumentation er på plads til at understøtte din overordnede strategi.

Two cleanroom technicians
Vurdering

Vores GTC vil foretage en grundig gennemgang af aktiviteter i forbindelse med rengøring, desinfektion og sanering. Teamet vil hjælpe med at identificere og dokumentere risiciene i din kontrol af kontamination i renrum og arbejde sammen med dig for at lukke eventuelle huller i din strategi.

Cleanroom technician looking through a microscope
Validering

Vores GTC -team er eksperter i valideringsprocesser og kan støtte dig gennem de aktiviteter, der er nødvendige for at udføre kompatible og vellykkede valideringer som en del af din strategi for kontaminationskontrol.


Ecolab expert talking with a client


Tal med en af vores eksperter og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at opbygge din CCS.

Book et indledende møde

Læs mere om vores understøttende tjenester:

One Method Validex Program Cleanroom technician

One Method Validex

Få mere at vide
Two technicians cleaning in a cleanroom with Ecolab product

Gennemgang af anlæg

Få mere at vide
Ecolab expert talking in front of a group of technicians

Tekniske tjenester

Få mere at vide

Forespørgsel om strategi for kontaminationskontrol

Angiv dine oplysninger her for at anmode om et indledende møde om din strategi for kontaminationskontrol eller for at anmode om CCS e-bogen.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.

Besøg vores abonnementscenter for at afmelde dig eller at udforske andre muligheder for at få information om produkter og tjenester.