At klare sig igennem en udfordrende tid


Selvom vi endnu ikke ved hvornår, vil COVID-19 pandemien på et tidspunkt være ovre. Indtil da navigerer virksomheder i alle størrelser på tværs af brancher og kontinenter på et usikkert farvand.

Ecolab er her for at hjælpe.

Uanset hvilket stadie af pandemien I oplever i dag, vil vi samarbejde med jer om at administrere påvirkningerne, opretholde jeres drift effektivt og minimere risikoen for infektion blandt jeres kunder og medarbejdere – samtidig med at I opbygger en modstandsdygtig drift.

Med vores løsninger og brancherelevante ekspertise i ryggen bliver I klar til at byde jeres kunder velkommen igen og imødekomme de høje forventninger til sikkerhed, renlighed og sundhed, vi vil se, når verden igen åbner op.

_

Hvordan kan vores virksomhed håndtere COVID-19?

Uanset om I stadig har åbent, håndterer nye protokoller eller gør jer klar til igen at byde kunder og medarbejdere velkomne tilbage for første (eller anden) gang, kan Ecolab hjælpe med at levere desinfektionsmidler, træning og oplæringsmuligheder til jeres virksomhed. Få branchespecifik ekspertise, ressourcer og information, og tilmeld jer for at holde jer opdaterede om seneste nyt vedrørende COVID-19.