1. Hjem
  2. Fødevaresikkerhedspartnerskab

Vi ser frem til at møde jer til den 2020 konference "Global Food Safety Initiative" (global fødevaresikkerhedsinitiativ)

Ecolab GFSI booth
Besøg os på Ecolabs stand

Besøg os på Ecolabs stand og hør mere om, hvordan vi kan samarbejde om at fremme fødevaresikkerheden i jeres organisation. Vores interaktive oplevelse er på udstillingsområde 17/19.

cobrandedlogoecolabgfsi
Tag med os til 2020 GFSI-konferencen i Seattle, Washington, USA
Speciel session
Mere information om 2020 følger

Onsdag d. 26. februar 2020, kl. 11:15 - 12:00 pm

Perspektiver for fødevaresikkerhed

Lær mere fra vores eksperter og ledere om, hvordan Ecolab adresserer de aktuelle og fremtidige fødevaresikkerhedsbekymringer for jeres industri.

Our search returned no results.

Beskyttelse af fødevareforsyningskæden fra gård til gaffel

Ecolab har ekspertise inden for mange områder i fødevareforsyningskæden - fra jord til bord - i mange forskellige brancher. Vores services sikrer dine kunder mod fødevarebårne sygdomme - fra planterne, der bruges til at lave maden, til supermarkederne og restauranterne, der sælger produkterne. Vore mål er at skabe et stærkt og langvarigt partnerskab - bygget på tillid og ekspertise - for at hæve dit omdømme omkring fødevaresikkerhed.

Lær mere om, hvordan vi danner partnerskab med din sektor, nedenfor:

Ecolab GFSI food beverage mosaic
Forarbejdning af føde- og drikkevarer
Intet er vigtigere end verdens fødevareforsyning. Og vores appetit for at finde bedre løsninger for fødevareproducenter har ingen ende. Vi kan hjælpe med at optimere ethvert aspekt af din forarbejdning af fødevarer og drikkevarer og levere målbare forbedringer i driftsmæssig effektivitet, anlæggets bæredygtighed og produktsikkerhed.
Ecolab GFSI food retail mosaic
Fødevarer i detailhandlen
Vores ekspertise i fødevaredetailhandelen er bygget på at forbedre kundeoplevelsen ved hjælp af omfattende løsninger for fødevaresikkerhed, kvalitetssikring og rene, desinficerede anlæg. Løsninger som SaniSave og LmENTARY gør det nemmere for supermarked-, lager- og megavarehuskæder at sikre grundig rengøring, men de forenkler også i høj grad rengøringsprocessen og giver besparelser på deres bundlinjer ved at bruge mindre arbejdskraft, vand og energi.
Ecolab GFSI food service mosaic
Catering
Vores restaurantkunder har brug for metoder til at sikre, at deres grøntsager, frugt, is og andre madprodukter ikke gør kunderne syge. Vores programmer sikrer gæsternes tilfredshed og forstærker jeres brand gennem løsninger, der beskytter fødevaresikkerheden, forbedrer effektiviteten og giver ekstraordinær renhed for hele jeres catering.
Ecolab GFSI pest elimination mosaic
Skadedyrsbekæmpelse
Vi forstår vigtigheden af at forebygge skadedyr før de har chancen for at true jeres kunders sikkerhed og skade jeres omdømme. Ecolab Pest Elimination har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrsbekæmpelse. Vi tilbyder videnskabeligt beviste protokoller, der leveres personligt af servicespecialister, som forstår jeres virksomhed.