Vi ser frem til at at møde dig på GFSI

Ecolab GFSI virtual booth image
Besøg Ecolabs stand

Besøg os på Ecolabs stand E2 i ankomsthallen og hør mere om, hvordan vi kan samarbejde om at forbedre fødevaresikkerheden i jeres organisation.

Ecolab GFSI 2021 logo
Stolt Premier Partner i GFSI

Mød os på den virtuelle GFSI-konference, d. 23-25. marts 2021.

 

Ecolab Science Certified program kitchen safety training.
Lær mere om vores sessioner på GFSI

Klar til hvad som helst: Hvordan robusthed og teknologi kan opbygge kundernes tillid og hjælpe os med at undgå sammenbrud i det 21. århundrede

De kommende stjerner inden for mad: Vi præsenterer Techstars Farm to Fork Accelerator


Se detaljerne nedenfor

Tilmeld dig vores GFSI-sessioner

Klar til hvad som helst: Sådan vil teknologi hjælpe os med at undgå sammenbrud i det 21. århundrede

24. marts: 14:50 CET / 9:50 EDT / 8:50 CDT

COVID-19-pandemien har vist os, at kriser kan antage mange former i den moderne drikke- og fødevareindustri.  Fra den velkendte trussel om forgiftning og tilbagekaldelse af produkter til hidtil usete trusler mod den offentlige sundhed, skal fødevareproducenter være være klar til at håndtere det uventede.  Risiko for en pandemi, klimaforandringer, stigende kompleksitet i forsyningskæden og forbrugernes krav om gennemsigtighed – hvordan kan den rette indstilling, protokoller og digital teknologi hjælpe os med at forblive modstandsdygtige og udrustet til over overkomme disse udfordringer? 

Vi har samlet et panel af eksperter med førstehåndserfaring med at navigere i sådan et usikkert terræn, og de vil dele deres viden om, hvordan de opbygger robusthed i deres organisationer.

Erica Sheward
Erica Sheward

Director of GFSI

Moderator

Christophe Beck
Christophe Beck

CEO, Ecolab

Paneldeltager

David MacLennan, CEO, Cargill​
David MacLennan

CEO, Cargill

Paneldeltager

De kommende stjerner inden for mad: Vi præsenterer Techstars Farm to Fork Accelerator

24. marts 2021, 17:25 - 17:55 CET / 12:25 EDT / 11:25 CDT

Ifølge FN vil verden i 2030 have brug for mere end 35 % mere mad end produktionen i dag kan levere for at imødekomme efterspørgslen. På samme tid ændrer forbrugernes præferencer sig. De vil have flere lokale, friske og økologiske fødevarer, samt øget gennemsigtighed i forsyningskæden og fødevaresikkerhed.

Herudover satte 2020 et forstørrelsesglas på adskillelige udfordringer i fødevareindustrien. Mange af disse udfordringer har eksisteret i årevis, men følgevirkningerne af COVID-19 bragte dem frem i lyset hos mange interessenter fra forbrugere til virksomheder.

Det kommer til at kræve innovation og nye teknologier at imødekomme forbrugernes efterspørgsler og forventinger gennem en mere sikker og bæredygtig global forsyningskæde.

Techstars Farm to Fork Accelerator er det første mentordrevede program, der identificerer iværksættere og start up-virksomheder over hele verden, der har innovative ideer til fødevaresikkerhed, forsyningskæden, fødevareteknologi, produktivitet og spildstyring. Programmet inkluderer en mentorordning med eksperter fra fødevareindustrien, som kan hjælpe med at føre disse ideer ud i livet.

Vi har samlet et panel af ledere fra Farm to Fork Accelerator og deltagere fra Techstars, som vil dele deres førstehåndserfaringer med at udvikle banebrydende innovationer til fødevareindustrien. Disse visionære entreprenører kan have løsningen på vor tids vigtigste fødevareudfordringer. De ser muligheder og arbejder for at bane vejen for at fremme vores evne til at brødeføde verden på sikker vis.

johnguttery_ecolabheadshot_1015resized
John Guttery
SVP Enterprise Initiatives, Ecolab​

Moderator

Brett Brohl Techstars Farm to Fork Accelerator
Brett Brohl
Techstars Farm to Fork Accelerator
Paneldeltager
Patrick Zelaya, Heavy Connect
Patrick Zelaya
Heavy Connect

Paneldeltager

Felix Cheung, IXON
Felix Cheung
IXON
Paneldeltager
Leena Pradha-Nabzdyk, Canomiks
Leena Pradha-Nabzdyk
Canomiks

Paneldeltager

Perspektiver for fødevaresikkerhed

Lær mere fra vores eksperter og ledere om, hvordan Ecolab adresserer de aktuelle og fremtidige fødevaresikkerhedsbekymringer for jeres industri.

No Articles Found


Mød Ecolabs eksperter på GFSI

Vores eksperter i fødevaresikkerhed og offentlig sundhed deler deres ekspertise i at minimere fødevarebårne sygdomme og sikre fødevaresikkerheden for at beskytte mennesker og virksomheder fra risikoen for patogener.

Lisa Robinson
Lisa Robinson

Vice President, Global Fødevaresikkerhed & Offentlig Sundhed

Lisa Robinson leder et globalt netværk af opdelte ressourcer inden for fødevaresikkerhed og er ansvarlig for den funktionelle ledelse af Ecolabs strategi på området fødevaresikkerhed og offentlig sundhed. 

elaineblack
Elaine Black, ph.d.

Direktør, Fødevaresikkerhed og Offentlig Sundhed

Dr. Elaine Black er mikrobiolog og leder Ecolabs politikker og programmer inden for fødevaresikkerhed og offentlig sundhed.  

Sima Hussein, CP-FS

Direktør, Fødevaresikkerhed og Standarder for salg af fødevarer i detailhandlen

Sima Hussein fører tilsyn med uddannelse og administrerer vækst, kvalitet og dataanalyse af revisionstjenesterne for mere end 340.000 årlige revisioner, der udføres af afdelingen Food Retail Services.

Mandy Sedlak, RS/REHS

Food Safety and Public Health Manager for EcoSure, en afdeling under Ecolab

Mandy Sedlak er ansvarlig for Fødevarestyrelsens beredskab ved fødevarebårne sygdomme og tolkning af fødevarekoder og bidrager med uddannelse og anbefalinger til, hvordan man kan hjælpe kunderne med at introducere best practice og minimere risikoen i den daglige drift. 

Anna Starobin, CPFS, MD

Anna Starobin er ansvarlig for fødevaresikkerhed, miljøtests, evaluering af udstyr, forebyggelse af udbrud og helbredelse, retningslinjer, produktudvikling og research for Ecolabs kunder i amerikanske og internationale fast food-restauranter og detailhandel.

Beskyttelse af fødevareforsyningen fra haver til maver

Ecolab har ekspertise inden for mange områder i fødevareforsyningskæden - fra jord til bord - i mange forskellige brancher. Vores services sikrer dine kunder mod fødevarebårne sygdomme - fra planterne, der bruges til at lave maden, til supermarkederne og restauranterne, der sælger produkterne. Vore mål er at skabe et stærkt og langvarigt partnerskab - bygget på tillid og ekspertise - for at hæve dit omdømme omkring fødevaresikkerhed.

Lær mere om, hvordan vi danner partnerskab med din sektor, nedenfor:

Forarbejdning af føde- og drikkevarer
Intet er vigtigere end verdens fødevareforsyning. Og vores appetit for at finde bedre løsninger for fødevareproducenter har ingen ende. Vi kan hjælpe med at optimere ethvert aspekt af din forarbejdning af fødevarer og drikkevarer og levere målbare forbedringer i driftsmæssig effektivitet, anlæggets bæredygtighed og produktsikkerhed.
Fødevarer i detailhandlen
Vores ekspertise i fødevaredetailhandelen er bygget på at forbedre kundeoplevelsen ved hjælp af omfattende løsninger for fødevaresikkerhed, kvalitetssikring og rene, desinficerede anlæg. Løsninger som SaniSave og LmENTARY gør det nemmere for supermarked-, lager- og megavarehuskæder at sikre grundig rengøring, men de forenkler også i høj grad rengøringsprocessen og giver besparelser på deres bundlinjer ved at bruge mindre arbejdskraft, vand og energi.
Catering
Vores restaurantkunder har brug for metoder til at sikre, at deres grøntsager, frugt, is og andre madprodukter ikke gør kunderne syge. Vores programmer sikrer gæsternes tilfredshed og forstærker jeres brand gennem løsninger, der beskytter fødevaresikkerheden, forbedrer effektiviteten og giver ekstraordinær renhed for hele jeres catering.
Skadedyrsbekæmpelse
Vi forstår vigtigheden af at forebygge skadedyr før de har chancen for at true jeres kunders sikkerhed og skade jeres omdømme. Ecolab Pest Elimination har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrsbekæmpelse. Vi tilbyder videnskabeligt beviste protokoller, der leveres personligt af servicespecialister, som forstår jeres virksomhed.