1. Hjem
  2. Fødevaresikkerhedspartnerskab

Vi ser frem til at møde jer til den 2020 konference "Global Food Safety Initiative" (global fødevaresikkerhedsinitiativ)

Ecolab GFSI booth
Besøg os på Ecolabs stand

Besøg os på Ecolabs stand og hør mere om, hvordan vi kan samarbejde om at fremme fødevaresikkerheden i jeres organisation. Vores interaktive oplevelse er på udstillingsområde 17/19.

cobrandedlogoecolabgfsi
Tag med os til 2020 GFSI-konferencen i Seattle, Washington, USA
Særarrangement: Fødevaresikkerhed og bæredygtighed

Onsdag d. 26. februar 2020, kl. 11:15 - 12:00 pm

Læs mere om Ecolabs særarrangement nedenfor.

Fødevaresikkerhed og bæredygtighed: Ny forretningsførelse kan overvinde den forestående ressourceknaphed

GFSI Særarrangement: d. 26. februar kl. 11:15-12:00 PST i Evergreen Ballroom, Level 1

Efterhånden som kloden bliver varmere, tørrere og mere uforudsigelig, kan en nytænkende tilgang, digital teknlogi og et samlet mindset sikre en sikker fødevareforsyning.

Verden forandrer sig – hurtigt. Befolkningstilvæksten stiger, klimaet forandrer sig og vand bliver en knap ressource. I dette komplekse landskab, må virksomheder finde nye måder at dyrke, producere, opbevare og servere fødevarer af høj kvalitet på en sikker — og bæredygtig — måde. Vi må finde nye måder, som kan give os et forspring på de udfordringer et hurtigtvoksende og foranderligt fødevaresystem giver.

Vi vil uden tvivl skulle anvende digitale teknologier til at fremrykke den normale udvikling. Den har allerede forbundet et stadigt stigende antal mennesker, sensorer og enheder. Det har banet vejen for nye forretningsmodeller og sociale netværk, som igen har skabt nye økosystemer og forvandlet vores økonomi. Og det kan hjælpe os med at fremme bæredygtighed og fødevaresikkerhed på samme tid.

Kom med til en spændende samtale med Mark Overland, Director, Global Certification, Cargill og John Carter, Area Europe Quality Director, Ferrero om, hvordan denne forvandling påvirker organisationer i hele forsyningskæden – og hvordan andre virksomheder kan lære af dét, disse fremsynede brands gør.

Gå ikke glip af dette særarrangement, som bliver modereret af Emilio Tenuta, Senior Vice President, Corporate Sustainability, Ecolab.

Emilio Tenuta

Emilio Tenuta
Senior Vice President, Corporate Sustainability

Mark Overland, Cargill

Mark Overland
Director, Certification, Cargill Fødevaresikkerhed, Kvalitet, Regulering

John Carter, Ferrero

John Carter
Area Europe Quality Director, Ferrero

Gør virksomheden klar til vækst

GFSI Breakout Session: d. 26. februar kl kl. 3:45-5 p.m. PST i Cedar Ballroom, Level 2

At klæde medarbejderne i forreste række på med teknologi, viden og træning kan give markante stigninger i produktivitet og mindske risikoen. Men det er ikke let at nå og engagere disse medarbejdere.

På denne interaktive workshop kan du høre eksperter fra Harvard Business Review Analytics Services, McDonald's, Microsoft og Lobster Ink diskutere, hvordan man overkommer forhindringerne og kan drive fremdrift og ydelse hos denne vigtige medarbejdergruppe. Denne breakout session bliver modereret af Lisa Robinson, Vice President, Global Fødevaresikkerhed & Offentlig Sundhed, Ecolab.

Cindy Jiang, McDonald's

Cindy Jiang
Senior Director for Global Food og Packaging Safety, McDonald's Corporation

Greg Jones, Microsoft

Greg Jones
Director of Retail & CPG Global Strategy, Microsoft

Alex Clemente, HBR

Alex Clemente
Managing Director, Harvard Business Review Analytic Services

Tim Nel, Lpbster Ink

Tim Nel
Stifter, Lobster Ink

Ecolab Global Food Safety Conference GFSI reception
Ecolab reception på GFSI-konferencen

Mød Ecolab på The Lakehouse i Bellevue, WA og smag på det lokale køkken, nyd en cocktail eller vinsmagning og hyggelige samtaler. Til receptionen serverer kokken og vinderen af James Beard-prisen, James Wilson, smagsprøver på stillehavskøkkenet. The Lakehouse ligger i et par minutters gåafstand fra Hyatt Regency (konferencehotellet) og kan tilgås via skyway. Vi håber, at vi ses!

Dato: onsdag d. 26. feb.
Tid: 6:30-9:30 p.m.
Sted: The Lakehouse (kort)
Sæt kryds i kalenderen

Mød Ecolabs eksperter på GFSI

Vores eksperter i fødevaresikkerhed og offentlig sundhed deler deres ekspertise i at minimere fødevarebårne sygdomme og sikre fødevaresikkerheden for at beskytte mennesker og virksomheder fra risikoen for patogener.

Lisa Robinson
Vice President, Global Fødevaresikkerhed & Offentlig Sundhed

Robinson leder et globalt netværk af stramt opdelte fødevareressourcer og er ansvarlig for den funktionelle ledelse af Ecolabs strategi på området fødevaresikkerhed og offentlig sundhed.

Ruth Petran, ph.d.

Petran bidrager med teknisk ekspertise og rådgivning om fødevaresikkerhed og offentlig sundhed til interne og eksterne kunder ved at identificere de nyeste trends om fødevaresikkerhed og kontrolstrategier.

Sima Hussein, CP-FS

Hussein fører tilsyn med uddannelse og administrerer vækst, kvalitet og dataanalyse af revisionstjenesterne for over 340,000 revisioner, der udføres årligt af divisionen Food Retail Services. Hun har senest også stået i spidsen for arbejdet med de anvisende analyser for detailleddet.

Mandy Sedlak, RS/REHS

Sedlak er ansvarlig for Fødevarestyrelsens beredskab, beredskabet ved fødevarebårne sygdomme og tolkning af fødevarekoder og bidrager med uddannelse og anbefalinger til, hvordan man kan hjælpe kunderne med at introducere bedste praksis og minimere risikoen i det daglige arbejde.

Anna Starobin, CPFS, MD

Starobin er ansvarlig for fødevaresikkerhed, miljøtests, evaluering af udstyr, forebyggelse af udbrud og helbredelse, retningslinjer, produktudvikling og research for Ecolabs kunder i amerikanske og internationale fast food-restauranter og detailhandel.

Tatiana Lorca, ph.d.

Lorca er ansvarlig for udvikling af evaluering, træning, rådgivningsservices og videnskabelig support i forsyningskæden fra jord til bord og samarbejder med forskellige interne afdelinger om at sikre intern overholdelse af de internationale certificeringer om fødevaresikkerhed.

Perspektiver for fødevaresikkerhed

Lær mere fra vores eksperter og ledere om, hvordan Ecolab adresserer de aktuelle og fremtidige fødevaresikkerhedsbekymringer for jeres industri.

Beskyttelse af fødevareforsyningskæden fra gård til gaffel

Ecolab har ekspertise inden for mange områder i fødevareforsyningskæden - fra jord til bord - i mange forskellige brancher. Vores services sikrer dine kunder mod fødevarebårne sygdomme - fra planterne, der bruges til at lave maden, til supermarkederne og restauranterne, der sælger produkterne. Vore mål er at skabe et stærkt og langvarigt partnerskab - bygget på tillid og ekspertise - for at hæve dit omdømme omkring fødevaresikkerhed.

Lær mere om, hvordan vi danner partnerskab med din sektor, nedenfor:

Forarbejdning af føde- og drikkevarer
Intet er vigtigere end verdens fødevareforsyning. Og vores appetit for at finde bedre løsninger for fødevareproducenter har ingen ende. Vi kan hjælpe med at optimere ethvert aspekt af din forarbejdning af fødevarer og drikkevarer og levere målbare forbedringer i driftsmæssig effektivitet, anlæggets bæredygtighed og produktsikkerhed.
Fødevarer i detailhandlen
Vores ekspertise i fødevaredetailhandelen er bygget på at forbedre kundeoplevelsen ved hjælp af omfattende løsninger for fødevaresikkerhed, kvalitetssikring og rene, desinficerede anlæg. Løsninger som SaniSave og LmENTARY gør det nemmere for supermarked-, lager- og megavarehuskæder at sikre grundig rengøring, men de forenkler også i høj grad rengøringsprocessen og giver besparelser på deres bundlinjer ved at bruge mindre arbejdskraft, vand og energi.
Catering
Vores restaurantkunder har brug for metoder til at sikre, at deres grøntsager, frugt, is og andre madprodukter ikke gør kunderne syge. Vores programmer sikrer gæsternes tilfredshed og forstærker jeres brand gennem løsninger, der beskytter fødevaresikkerheden, forbedrer effektiviteten og giver ekstraordinær renhed for hele jeres catering.
Skadedyrsbekæmpelse
Vi forstår vigtigheden af at forebygge skadedyr før de har chancen for at true jeres kunders sikkerhed og skade jeres omdømme. Ecolab Pest Elimination har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrsbekæmpelse. Vi tilbyder videnskabeligt beviste protokoller, der leveres personligt af servicespecialister, som forstår jeres virksomhed.