1. Hjem
  2. Fødevaresikkerhedspartnerskab

Vi ser frem til at møde jer til den 2020 konference "Global Food Safety Initiative" (global fødevaresikkerhedsinitiativ)

Ecolab booth design for global food safety conference 2019
Besøg os på Ecolabs stand

Besøg vores stand på GFSI 2020

cobrandedlogoecolabgfsi
Tag med os til 2020 GFSI-konferencen i Seattle, Washington, USA
Ecolab food safety training
Speciel session
Mere information om 2020 følger

KULTUR INDEN FOR FØDEVARESIKKERHED OG UNDERVISNING – ROUGE-FAKTOREN: MENNESKELIG ADFÆRD

I kan have alle de rigtige produkter og processer på plads for at beskytte forbrugere, fødevarer og jeres produktion, men en medarbejderfejl kan få det hele til at skride.

Hvordan håndterer I udfordringer i forbindelse med kulturen omkring fødevaresikkerhed og undervisning i et miljø med stor udskiftning af personale, uforudsigelige medarbejderholdninger, vedvarende omkostningstryk, meget lidt tid til undervisning og varierende effektivitet?

Tag med til en snak med Mary Wagner, som deler ud af sine erfaringer med, hvordan man engagerer medarbejdere omkring et fælles mål, ændrer organisationer, bygger afdelinger fra bunden og skaber en kultur på tværs af en række kendte globale virksomheder inden for detailhandel og forbrugsvarer.

Få et førstehåndsindtryk af, hvordan forskning i indlæring er ved at vende op og ned på undervisning. Hør fra Fasie Malherbe, president Lobster Ink, om at følge andres eksempler fra andre discipliner som for eksempel design med mennesket i centrum, storytelling, gamification og mikro-undervisning. Fødevareundervisning kan drage fordel af gensidig inspiration med det slutmål at optimere indlæring for alle.

Du må ikke gå glip af denne vigtige, specielle session, der modereres af Bob Sherwood, EVP, Global Institutional Food Safety and Public Health, Ecolab.

Mary Wagner 2019 global food safety conference speaker at Ecolab special session
Mary Wagner

 PRESIDENT, MK WAGNER & ASSOCIATES

Fasie Malherbe Ecolab GFSI 2019 special session
Fasie Malherbe

PRESIDENT, LOBSTER INK

Bob Sherwood Ecolab GFSI 2019 special session
Bob Sherwood

EVP GLOBAL INSTITUTIONAL FOOD SAFETY AND PUBLIC HEALTH

Fødevaresikkerhed i aktion

FØDEVARESIKKERHED FRA GÅRD TIL GAFFEL

Ecolab sikrer fødevaresikkerhed fra gård til gaffel i hele verden for at beskytte den mad, I spiser.

logo for techstars ecolab farm to fork accelerator program
FARM TO FORK Accelerator

Techstars Farm to Fork Accelerator, der samfinansieres af Ecolab og Cargill er et program, der er det første af sin slags, til at identificere iværksættere og nystartede virksomheder fra hele verden, der har innovative ideer inden for landbrug, fødevarerelateret digital tech, forarbejdning af fødevarer og fødevaresikkerhed.

Forbedret fødevaresikkerhed for en aldrende befolkning

Mød Daisuke Kubota, og find ud af, hvordan han og hans team af Ecolab-eksperter er med til at beskytte fødevaresikkerhed, reducere spredning af infektioner og sikre et rent og sundt miljø for beboerne i en langtidsplejeinstitution.

Beskyttelse af fødevareforsyningskæden fra gård til gaffel

Ecolab har ekspertise inden for mange områder i fødevareforsyningskæden - fra jord til bord - i mange forskellige brancher. Vores services sikrer dine kunder mod fødevarebårne sygdomme - fra planterne, der bruges til at lave maden, til supermarkederne og restauranterne, der sælger produkterne. Vore mål er at skabe et stærkt og langvarigt partnerskab - bygget på tillid og ekspertise - for at hæve dit omdømme omkring fødevaresikkerhed.

Lær mere om, hvordan vi danner partnerskab med din sektor, nedenfor:

Ecolab GFSI food beverage mosaic
Forarbejdning af føde- og drikkevarer
Intet er vigtigere end verdens fødevareforsyning. Og vores appetit for at finde bedre løsninger for fødevareproducenter har ingen ende. Vi kan hjælpe med at optimere ethvert aspekt af din forarbejdning af fødevarer og drikkevarer og levere målbare forbedringer i driftsmæssig effektivitet, anlæggets bæredygtighed og produktsikkerhed.
Ecolab GFSI food retail mosaic
Fødevarer i detailhandlen
Vores ekspertise i fødevaredetailhandelen er bygget på at forbedre kundeoplevelsen ved hjælp af omfattende løsninger for fødevaresikkerhed, kvalitetssikring og rene, desinficerede anlæg. Løsninger som SaniSave og LmENTARY gør det nemmere for supermarked-, lager- og megavarehuskæder at sikre grundig rengøring, men de forenkler også i høj grad rengøringsprocessen og giver besparelser på deres bundlinjer ved at bruge mindre arbejdskraft, vand og energi.
Ecolab GFSI food service mosaic
Catering
Vores restaurantkunder har brug for metoder til at sikre, at deres grøntsager, frugt, is og andre madprodukter ikke gør kunderne syge. Vores programmer sikrer gæsternes tilfredshed og forstærker jeres brand gennem løsninger, der beskytter fødevaresikkerheden, forbedrer effektiviteten og giver ekstraordinær renhed for hele jeres catering.
Ecolab GFSI pest elimination mosaic
Skadedyrsbekæmpelse
Vi forstår vigtigheden af at forebygge skadedyr før de har chancen for at true jeres kunders sikkerhed og skade jeres omdømme. Ecolab Pest Elimination har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrsbekæmpelse. Vi tilbyder videnskabeligt beviste protokoller, der leveres personligt af servicespecialister, som forstår jeres virksomhed.