Hololens Headset

Næste niveau af virtuelle besøg med Ecolab Life Sciences

Få Ecolabs eksperter ud til jer, hvornår det skal være, uanset hvor de er med virtuelle besøg baseret på Mixed Reality.

At arbejde med Ecolab har alle dage betydet et partnerskab med adgang til betroede eksperter, der kender kompleksiteten af de udfordringer, I står med. Nu er samarbejdet med disse eksperter blevet endnu lettere og mere effektivt. Med Mixed Reality-værktøjer fra Microsoft, inklusiv HoloLens 2 og Dynamics 365 Remote Assist, kan vi tilbyde fuld support til jeres frontlinje som aldrig før.Næste niveau af virtuelle besøg fra Ecolab Life Sciences


Hvordan virker virtuelle besøg?

HoloLens headset or a mobile device with Remote Assist

Afhængigt af jeres behov, vil Ecolab medbringe hovedtelefoner til en HoloLens 2 eller en mobil enhed med Dynamics 365 Remote Assist. En HoloLens 2 er en selvstændig, håndfri computer, der er udstyret med kameraer, højttaljere, mikrofon og mulighed for wi-fi-tilslutning. Når den bæres af en Ecolab-partner på jeres anlæg, kan de koble sig på og kommunikere virtuelt i realtid med eksterne teams eller individer af tekniske eksperter, ingeniører og videnskabsfolk og samtidig præsentere situationen, som de ser den. Bæreren og de tilsluttede brugere kan altså se det samme på samme tid. En HoloLens 2 er en kraftfuld fordel, som giver mulighed for at bringe bæreren ind i jeres virkelighed.

HoloLens Remote Assist application

HoloLens 2 leverer både en virtual og augmented reality-oplevelse. På denne måde kan tekniske dokumenter, billeder, video osv. vises på enhedens linse, som bæreren kan se samtidig med rummet, som de står i. Derudover kan teamet, der ser det som HoloLens 2 viser, notere (dvs. tegne cirkler eller pege på) elementer i rummet, som bæreren ser på, hvilket forbedrer kommunikationen og visningen.

Uanset hvilken enhed, man bruger, gør Remote Assist-applikationen det muligt at samarbejde i realtid ved hjælp af teammøder, annotering, augmented reality og meget mere.

Collaboration Icon

Samarbejde og vejledning i realtid

Ecolab-partnere på jeres anlæg kan virtuelt inddrage den nødvendige ekspertise i realtid for at få en førstehåndsvisning af jeres anlæg. Gennem virtuelle besøg kan vores tekniske team opleve jeres anlæg og udstyr på en måde, der ikke kan gengives med billeder og video alene, og dermed give anbefalinger til specifikke rengøringsprogrammer, der kan forbedre jeres produktivitet og effektivitet.


Fast time resolutions icon

Hurtigere opgaveløsning

Ecolab's salgs- og tekniske repræsentanter overalt i verden kan virtuelt få forbindelse til eksterne forskere, ingeniører og tværgående teams fra Ecolab. Med mindre rejsetid og omkostninger og lange svartider på e-mails og telefonopkald fra det tekniske team kan I realisere en hurtigere opgaveløsning.


Access to Technical Documents icon

Adgang til teknisk dokumentation og optagefunktionalitet

Virtuelle dokumenter, såsom et billede af en systemplan eller udstyrsmanual, kan bringes direkte ind i den virkelige verden af en HoloLens 2-brille, og de kan have det indenfor synsvidde, mens de udfører den påkrævede opgave. Under ethvert Remote Assist-baseret møde kan du samtidig hive understøttende dokumentation ind i samtalen, som hele gruppen kan tilgå uanset om de er med fra den samme eller en ekstern lokation.

Eksempler fra den virkelige verden

Nedenfor er en række eksempler på steder, hvor Ecolab har anvendt virtuelle besøg med stor succes:

  • Gennemgang af anlæg og kontrol hos lægemiddelproducenter
  • Kontrolgennemgang af Standard Operating Procedure (SOP) med renrumsteknikere, der er ansvarlige for rengøring og desinfektion
  • Analysere affaldsstoffer og rester, der er svære at rengøre inden for produktion af udstyr på kosmetiske produktionsanlæg

Klar til at tage jeres anlægsbesøg
til det næste niveau?

Udfyld formularen eller anmod om et besøg fra din Account Manager fra Ecolab for at få en smagprøve på, hvordan virtuelle møder kan hjælpe jeres team.

Kontakt Ecolab Life Sciences

Tak for din interesse i vores produkter og tjenester.

* felt, der skal udfyldes

Når du klikker "Ja tak", giver du tilladelse til at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende dig tilbud, opdateringer og andre informationer. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.