Kundereturneringspolitik

  1. Hjem
  2. Privatlivspolitik for medarbejderdata

Ecolab værdsætter alle kunder, og vores forpligtelse til produktkvalitet og overlegen service understøttes af en fair og rimelig returneringspolitik, der på bedste vis tager hånd om kundernes bekymringer og styrer omkostningerne, sikkerheden for returforsyningskæden og overholdelse af gældende love.

 

Denne politik gælder for alle kunder efter region og/eller land og ikrafttrædelsesdatoer i dokumenterne nedenfor og erstatter og annullerer alle tidligere returneringspolitikker. Ecolab forbeholder sig ret til at opdatere og ændre hele eller enhver del af denne politik uden forudgående varsel.

 

Til denne politiks formål er en kunde defineret som enhver part, hvortil Ecolab sender produkter eller udstyr. Dette inkluderer ikke de tilfælde, hvor Ecolab-distributørpartnere sender til deres direkte kunder. Et produkt består af alt, hvad Ecolab sælger, dog ikke tjenester. Returneringer pålægges et standard lagergenopfyldningsgebyr, medmindre det sker på grund af en Ecolab-fejl.

 

Kunderne kan kontakte deres udpegede Ecolab-salgsrepræsentant eller Ecolabs kundeservice med eventuelle spørgsmål vedrørende denne politik.

 

FPO 550x310
MODULTITEL

TO KOLONNER MODULOVERSKRIFT

FPO 550x310
MODULTITEL
FPO 550x310
MODULTITEL

TRE KOLONNER MODULOVERSKRIFT

FPO 550x310
MODULTITEL
FPO 550x310
MODULTITEL
FPO 550x310
MODULTITEL