Handel & Industri

Ecolab har forståelse for, at rene omgivelser i den industrielle sektor øger opfattelsen af kvalitet. Specielle smudstyper indenfor din sektor medfører særlige udfordringer. Desuden ser du det som din pligt at give dine ansatte et trygt arbejdsmiljø og undgå sundhedsmæssige risici

Som ejer af en handelsvirksomhed er det dit hovedmål at skabe et miljø, som bidrager til både kundernes og de ansattes velbefindende. Graden af synlig renhed på virksomheden er derfor en meget vigtig faktor. Ecolab forstår dine daglige udfordringer med at opnå de bedste rengøringsresultater, og tilbyder skræddersyede løsninger til butikker, indkøbscentre, stormagasiner, gør-det-selv-markeder og kontorbygninger mm.

Vores 360° beskyttelsesprogram til virksomheder indenfor handel og industri er udarbejdet for at kunne tilbyde pladsspecifikke løsninger, som hjælper dig med at gøre din virksomhed ren, tryg og effektiv. Ecolabs uddannede salgsstyrke støtter dig aktivt i din daglige drift med både aftalte og akutte besøg. 360° beskyttelse hjælper dig med at:

  • Maksimere rengøringsvirkningen på specifik tilsmudsning ved hjælp af dertil egnede produkter
  • Tilpasse specielle pladsbehov med løsninger til små og store overflader
  • Holde kantiner og køkkenmaskiner rene og skinnende for at undgå risiko for fødevarebårne sygdomme
  • Optimere processerne for at spare tid
Back to Top