Quick Service Restauranter

Vi tilbyder mere end blot produkter. Vi tilbyder løsninger. Ved at undersøge hvad du virkelig har brug for; og ved at medregne dét, der betyder noget for dig, som eksempelvis sikkerhed for ansatte og gæster, driftseffektivitet og besparelser af tid og arbejdskraft.

På grund af vores Kay-program er vi de førende globale leverandører af rengørings- og sanitetsprodukter og vi servicerer quick-service restaurationsbranchen. Hvad enten du driver forretning i ét land eller 100, så skræddersyr vi programmer til at hjælpe dig med at opnå det højeste niveau af renlighed og sanitet, madsikkerhed og varemærkebeskyttelse.

Ecolabs branchefokuserede forskning og udvikling skaber samarbejde mellem dig og kemikere, teknikere og mikrobiologer. Som et resultat heraf er vi i stand til at levere personligt tilpassede og omfattende løsninger, der forbedrer din driftssikkerhed og driftseffektivitet. Derudover tilbyder vores team af lokale repræsentanter en full-service problemløsning, herunder “renlighedsanalyser” af materialeoverflader og udstyr, der findes i madproducerende miljøer.  

Vores produkter, der er fremstillet så de ikke er skadelige for overflader, udstyr eller dine medarbejdere, suppleres af dispensere, der er fremstillet til nem og sikker brug. De minimerer spild og vandforbrug, mens de sikrer portionskontrol, lav vedligeholdelse og lave brugsomkostninger.

Vælg et anvendelsesområde eller kontakt os ved at vælge 'Division QSR' i kontaktregisteret.

Back to Top