Renrum

Erfaren cGMP-producent

Vi specialiserer os i at opfylde kravene, som stilles til renrum i  farmaceutisk og medicinalindustri, hvor behovene ofte er meget anderledes fra renrum i elektronikindustrien.

Vi er kendte for innovation og vi tilbyder teknisk ekspertise og omfattende forarbejdningskapacitet.

Vi har flere klasse B, C og D renrum i vores avancerede produktionsfaciliteter i Wales, hvor faciliteterne konstant udvides og opgraderes for at imødekomme de seneste GMP anbefalinger og vedligeholde de højst mulige standarder for produktion.

Vores omfattende tekniske støtte inkluderer specialiserede test- og kvalitetslaboratorier, som drives efter principperne for god laboratoriepraksis.

Ud over kontrol og evaluering af hvert trin i produktionsforløbet kan vi også tilbyde intern valideringstest til dine kunder. Vi hjælper dem med deres egne godkendelsesprocedurer ved at tilbyde omfattende teknisk information inklusive interne og uafhængige testdata. Fortrolighed, kundskab og en høj standard for teknisk support er tilgængelig gennem alle trin i specifikations- og valideringsprocessen.        

Certificeret

Vi er blevet certificeret BS/EN ISO 9001:2000 og BS/EN ISO 13485:2003 for design, produktion og distribution af sterile og ikke-sterile renrumsprodukter og arbejder i overensstemmelse med direktivet for medicinsk udstyr 93/42/EØF.
Vi holder os à jour med nye love og regler og forpligter os til at få vores desinfektionsmidler godkendt efter biocid-direktivet.

De sterile produktionsanlæg kontrolleres jævnligt af de store farmaceutiske selskaber over hele verden, som selv er GMP-godkendte, såvel som UK National Health Service og private hospitaler. 

Back to Top