1. Hjem
  2. Bæredygtighed

Vores tilgang til bæredygtighed

Hos Ecolab er bæredygtighed en integreret del af alt, hvad vi gør. Gennem teknologi, information, on-site service og undervisning hjælper vi virksomheder i hele verden med at opnå enestående resultater, samtidigt med at de minimerer miljømæssig og social belastning. Det arbejde, vi laver, betyder noget, og måden, vi gør det på, betyder noget for vores medarbejdere, kunder og samfund.

Vi fokuserer hver dag på at finde nye løsninger, der kan hjælpe med at levere rent vand, sikker mad, vedvarende energi og sunde miljøer, samtidigt med, at vi sparer vand og energi og reducerer affald. Vores ekspertise hjælper vores kunder med at reducere deres afhængighed af begrænsede naturlige ressourcer og opnå de bedste resultater med lavest muligt samlede omkostninger. I vores virksomheder arbejder vi på at reducere vandforbrug, CO2-udledning og affaldsstrøm – nu og i fremtiden.

Bæredygtige, produktive og effektive driftsløsninger og produkter er afgørende for at kunne beskytte mennesker og vigtige naturressourcer. Efterhånden som vi udvider vores rengørings og desinfektionsprocesser til globalt set også at omfatte risikoen for COVID-19, bliver effektive og bæredygtige produkter stadig mere vigtige. Lær mere om Ecolabs kriterier, Tiltag, der gør nytte, for at fastsætte produktets bæredygtighed eller kontakt din repræsentant fra Ecolab for at høre mere om, hvordan jeres program understøtter disse kriterier.