1. Hjem
  2. Bæredygtighed
  3. Ressourcer til rapportering om bæredygtighed
Bæredygtighedsrapporter

Ressourcer til rapportering om bæredygtighed

Ecolabs bæredygtighedsrapport fremviser de målbare bæredygtighedsresultater, vi leverer til kunderne gennem branchens førende tjenester, løsninger og ekspertise. Den fremlægger detaljerne om Ecolabs præstation sammenlignet med vores interne driftsprincipper.

Downloads

2019 Corporate Sustainability Report, Partners for Greater Purpose, cover image
Bæredygtig virksomhed 2019

Beskriver casestudier, som viser, hvordan Ecolabs løsninger har hjulpet vores kunder med at minimere deres miljøpåvirkning og samtidig har opnået enestående resultater i deres forretning.

 

2019 GRI cover image
2019 GRI-rapport om virksomhedens sociale ansvar

Omfattende dokumentering af Ecolabs miljømæssige, sociale og administrative optræden i overensstemmelse med GRI-standarder (Global Reporting Initiative).

 

ESG Overview 2019 Cover Image
ESG-overblik 2019

Fremhæver ledelsestilgange og fremgang relateret til centrale miljømæssige, sociale og administrative (ESG) emner.

 

Yderligere rapporter og data

CDP logo
CDP Vand- og klimaoplysninger

Oplysninger videregivet til CDP, en non-profit global miljømæssig redegørelsesplatform for Vandsikkerhed og klimalister.

environmentandconservation
Miljøpræstationsdata

Ecolab udgiver yderlige information, der leverer detaljer om intern miljøpræstation, i tillæg til tallene i den årlige bæredygtighedsrapport og GRI. Disse miljøpræstationsdata omfatter tal vedrørende energi- og vandbesparelse, strømforbrug, brændstofforbrug, TRI-udslip,farligt affald og ISO 14001-certificeringer.

Foregående og oversatte rapporter
Foregående og oversatte rapporter

Ecolab har produceret bæredygtighedsrapporter årligt siden 2004. I dette afsnit finder du bæredygtighedsrapporter, der er oversat, og rapporter fra foregående år.